Ονειρεύεται ξανά Κύπελλο ο Πέκχαρτ

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA ο Τόμας Πέκχαρτ δήλωσε αισιόδοξος πως τα καλύτερα έρχονται για την ΑΕΚ, ενώ δεν έκρυψε την ελπίδα του να ξανακατακτήσει η ομάδα του το Κύπελλο.

Ονειρεύεται ξανά Κύπελλο ο Πέκχαρτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Αναμφισβήτητα η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι η κορυφαία στιγμή της χρονιάς που πέρασε για την ομάδα μας και ελπίζω να ζήσουμε παρόμοια συναισθήματα μέσα στο 2017. Θέλω να ευχηθώ στους φίλους της ΑΕΚ να έχουν καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά. Να τους ευχαριστήσω που έρχονται και μας υποστηρίζουν.

Κάποιες φορές δεν είναι εύκολο ακόμα και για τον κόσμο, αλλά αυτοί συνεχίζουν και στέκονται στο πλευρό μας. Θέλω να τους ευχηθώ τα καλύτερα και μέσα στο 2017 να αρχίσουμε καλά τη σεζόν και να δημιουργήσουμε ένα νικηφόρο σερί.

Το 2016 επέλεξα να έρθω εδώ. Ήταν μια διαφορετική χώρα απ' αυτές που είχα ζήσει στο παρελθόν, αλλά πάντα ήταν όνειρό μου να παίξω σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, με θάλασσα και ήλιο. Είμαι χαρούμενος και ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά τώρα παίρνω ευκαιρίες, βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα κι αυτό με χαροποιεί. Όταν σκοράρω, κάθε παιχνίδι γίνεται πιο εύκολο για μένα και την ομάδα", δήλωσε ο άσος της ΑΕΚ στην κάμερα της NOVA.

News 24/7

24MEDIA NETWORK