ΠΑΕ ΑΕΚ: "Δεν θα πηγαίναμε για να γνωριστούμε"

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση μ' αφορμή τη μη πραγματοποίηση της πολυαναμενόμενης συνάντησης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, τονίζοντας πως είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να αναλάβει πρωταρχικό ρόλο για μία νέα, "καθαρή" σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρo.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει σταθερή θέση πριν ακόμα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο της διαφθοράς των θεσμικών του οργάνων δεν πάει άλλο.

Αποδεχτήκαμε την ατζέντα του κ. Κοντονή για αλλαγές στην ΕΠΟ, στην ΚΕΔ, στη SuperLeague. Για αυτό το λόγο θα πηγαίναμε και όχι για να γνωριστούμε μεταξύ μας. Προκειμένου να δρομολογήσουμε όλες τις απαραίτητες αλλαγές για να ξεκολλήσει το ποδόσφαιρό μας από το σημερινό του τέλμα.

Δεν μας ενδιαφέρει η επικοινωνία. Μας ενδιαφέρει η ουσία. Η ΑΕΚ είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη για να αναλάβει πρωταρχικό ρόλο για μία νέα, «καθαρή» σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαββίδης: "Προτείνω ανεπίσημο δείπνο με τους τέσσερις ιδιοκτήτες"

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.