ΠΑΕ ΑΕΚ: "Ετοιμάζεται πραξικόπημα με τον εντολοδόχο Σωμαρακάκη"

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζει ότι "δεν πρόκειται να δεχτεί μία ακόμα μεθόδευση από τον υπόκοσμο που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο".

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Ετοιμάζεται πραξικόπημα με τον εντολοδόχο Σωμαρακάκη"

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Πληροφορούμαστε ότι η σε συνεχείς αμαρτίες περιπεσούσα ΕΠΟ ετοιμάζεται για ένα ακόμα ποδοσφαιρικό πραξικόπημα και ότι μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα έχει αποφασίσει την καθ’ υπόδειξη αντικατάσταση του Γιάννη Τσαχειλίδη από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ με τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη.

Επειδή δεν χρειάζεται να λέμε πολλά, γιατί πλέον είμαστε πεπεισμένοι ότι απευθυνόμαστε σε υπαλλήλους με την πλήρη έννοια της λέξης, ξεκαθαρίζουμε προς τον πρόεδρο – μαριονέτα της ΕΠΟ ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν πρόκειται να δεχτεί μία ακόμα μεθόδευση από τον υπόκοσμο που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν πρόκειται να δεχτούμε την τοποθέτηση του εντολοδόχου Φραγκίσκου Σωμαρακάκη στη θέση του υπεύθυνου για τον ορισμό των διαιτητών.

Καλούμε τον κ. Γκιρτζίκη να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο σε ποιες εντολές και από ποια κέντρα δεν πειθάρχησε ο κ. Τσαχειλίδης με αποτέλεσμα να καρατομηθεί άμεσα.

Κύριοι της ΕΠΟ, επαναλαμβάνουμε για τελευταία φορά: είναι προτιμότερο να εγκαταλείψετε άμεσα το ελληνικό ποδόσφαιρο παρά να επιμείνετε να εκτελείτε εντολές. Δεν έχετε πλέον, ούτε την ανοχή μας. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK