ΠΑΕ ΑΕΚ για ΕΠΟ: "Οι πράξεις σας αποτελούν αντικείμενο διερεύνησης από τη δικαιοσύνη"

H ΕΠΟ επιτέθηκε στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό με την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ να απαντάει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία με νέα ανακοίνωση.

ΠΑΕ ΑΕΚ για ΕΠΟ: "Οι πράξεις σας αποτελούν αντικείμενο διερεύνησης από τη δικαιοσύνη"

Με αφορμή τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ σχετικά με την επικείμενη παραίτηση Τσαχειλίδη, η ΕΠΟ πέρασε στην αντεπίθεση, συνιστώντας στις δύο ΠΑΕ "να κοιτούν πρώτα στον καθρέφτη τους".

Άμεσα, ήρθε η απάντηση από την ΑΕΚ, η οποία χαρακτήρισε "κακόγουστο ανέκδοτο" την ανακοίνωση της ΕΠΟ, ενώ τόνισε πως οι πράξεις της Ομοσπονδίας αποτελούν αντικείμενο διερεύνησης από τη δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και οι υπόδικοι που την εκπροσωπούν αποφάσισαν να υπερβούν τα όρια του θράσους.

Το να επικαλείστε, κύριοι, στην ανακοίνωσή σας την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου θα το θεωρήσουμε ως ένα κακόγουστο ανέκδοτο.

Τις προτροπές σας, επίσης, για το πώς θα κάνουμε τη δουλειά μας ως προς την ομάδα μας κρατήστε τις για τον εαυτό σας. Τα δικά μας πεπραγμένα σαφέστατα και τίθενται στην κρίση του οποιουδήποτε. Οι δικές σας πράξεις, όμως, δεν εμπίπτουν απλώς στη δική μας κριτική. Αποτελούν αντικείμενο διερεύνησης από τη δικαιοσύνη.

Σας επαναλαμβάνουμε, μόνο και μόνο για να μην διαλάθει της προσοχής σας, ότι δεν δεχόμαστε τον καθ’ υπόδειξη διορισμό του κ. Σωμαρακάκη ως υπεύθυνου για τον ορισμό των διαιτητών. Τα υπόλοιπα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν και θα σας ταλαιπωρούν για πολύ καιρό ακόμα, θα τα αντιμετωπίσετε μόνοι σας.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΠΟ για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό: "Να κοιτούν πρώτα στον καθρέφτη τους"

"Σκληρή" ανακοίνωση και από τον Παναθηναϊκό για Τσαχειλίδη

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Ετοιμάζεται πραξικόπημα με τον εντολοδόχο Σωμαρακάκη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK