Πάει για Φιλίπ Μοντανιέ η ΑΕΚ

Τον τεχνικό που οδήγησε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Champions League και τη Ρεν στον τελικό του γαλλικού κυπέλλου εξετάζει η ΑΕΚ.

Πάει για Φιλίπ Μοντανιέ η ΑΕΚ
Μοντανιέ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ώρα", η ΑΕΚ έχει ξεχωρίσει μια περίπτωση τεχνικού που ήρθε τις τελευταίες μέρες στο προσκήνιο και εξετάζεται σοβαρά. Ο λόγος για τον 52χρονο Γάλλο τεχνικό, Φιλίπ Μοντανιέ.

Πρόκειται για τον προπονητή που έχει οδηγήσει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Champions League, ενώ έχει κάνει σπουδαίο πέρασμα από τις Βαλενσιέν και Ρεν στη Γαλλία.

Ο Μοντανιέ έχει υπάρξει τερματοφύλακας στις Καέν, Ναντ, Τουλούζ, Σεντ Ετιέν κι άλλες ομάδες τις Γαλλίας. Το 2004 άρχισε την προπονητική καριέρα του, αναλαμβάνοντας τις τύχες της Μπουλόν. Το 2009 ανέλαβε τη Βαλενσιέν με την οποία διέγραψε αξιοπρεπέστατη πορεία. Δύο χρόνια αργότερα μετακόμισε στην Ισπανία για λογαριασμό της Ρεάλ Σοσιεδάδ, την οποία κατάφερε να βγάλει στο Champions League.

Παρά την πολύ καλή δουλειά που έκανε στην Ισπανία και την πρόταση ανανέωσης που του έγινε, ο ίδιο προτίμησε να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ρεν, την οποία οδήγησε στον τελικό του γαλλικού κυπέλλου το 2014. Από τα μέσα της σεζόν βρίσκεται στο... ταμείο ανεργίας.

Ο Μοντανιέ είναι λάτρης του "4-2-3-1", ενώ εναλλακτικά χρησιμοποιεί το 4-3-3.

Ραντεβού Ντε Μπαρτόλο με Αρουαμπαρένα

Από εκεί και πέρα το ταξίδι του Άλεξ Ντε Μπαρτόλο στην Αργεντινή σχετίζεται και με την αναζήτηση προπονητή, με τον αρχισκάουτερ της Ένωσης να έχει προγραμματίσει ραντεβού με τον Μάρτιν Αρουαμπαρένα, προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις του. Ο Αρουαμπαρένα που οδήγησε πέρυσι την Μπόκα Τζούνιορς στο νταμπλ, είναι επίσης άνεργος το τελευταίο διάστημα.

Πέρα από το θέμα του προπονητή, στη λίστα του Ντε Μπαρτόλο βρίσκονται αρκετοί ποδοσφαιριστές, με την περίπτωση του 22χρονου εξτρέμ της Σαν Λορέντζοπ, Έκτορ Βιγιάλμπα να ξεχωρίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το χαμένο πλεονέκτημα, ο Κύζας και το 50-50

News 24/7

24MEDIA NETWORK