Πάει για Σαμάκ η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτηση του Μαροκινού επιθετικού, Μαρουάν Σαμάκ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος απ' την Κρίσταλ Πάλας. Δείτε VIDEO με τα κατορθώματά του. Τελειώνει η μεταγραφή του Μπελκαρουί.

Πάει για Σαμάκ η ΑΕΚ

Σε μία περίπτωση με πλούσιο βιογραφικό φαίνεται πως καταλήγει η ΑΕΚ για την κορυφή της επίθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ένωση κινείται για την απόκτηση του Μαρουάν Σαμάκ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κρίσταλ Πάλας.

Ο Μαροκινός επιθετικός έχει διαγράψει μία σημαντική καριέρα στα γήπεδα της Αγγλίας με τις φανέλες των Άρσεναλ, Γουέστ Χαμ και, όπως προαναφέραμε, της Κρίσταλ Πάλας. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ και συγκεκριμένα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επιβεβαίωσε τις επαφές με τον 32χρονο άσο.

"Επιβεβαιώνω αυτά που γράφονται στην Γαλλία για τον Σαμάκ, καθώς μιλάμε με τον ποδοσφαιριστή, αλλά αυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση επιθετικού, καθώς υπάρχει ακόμα ένας που εξετάζουμε".

Την περασμένη σεζόν, ο Σαμάκ αγωνίστηκε σε 11 αγώνες, χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ. Συνολικά, σε 437 συμμετοχές έχει σημειώσει 100 τέρματα στην καριέρα του.

Δείτε VIDEO με τα κατορθώματά του:

Επίσης, μέσα στο επόμενο διήμερο αναμένεται στην Αθήνα ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, Χικάμ Μπελκαρουί. Ο Αλγερινός στόπερ διευθετεί τις λεπτομέρειες για την έκδοση της βίζας του και θα έρθει στην πρωτεύουσα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους "κιτρινόμαυρους"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΕΚ - Βίγκρι 1-0
Κετσπάγια: "Έτοιμοι στα επίσημα, πολύ πίσω ο Ντίας"

News 24/7

24MEDIA NETWORK