Παίκτη με θητεία σε Σεβίλλη, Ρεάλ και Άρσεναλ θέλει να φέρει ο Χιμένεθ

Ποδοσφαιριστή που έχει διαγράψει μεγάλη καριέρα και γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στη δεύτερη ομάδα της Σεβίλλης, φέρεται να ενδιαφέρει να εντάξει στην ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ.

Παίκτη με θητεία σε Σεβίλλη, Ρεάλ και Άρσεναλ θέλει να φέρει ο Χιμένεθ

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται μεν στη δύση της καριέρας του, έχοντας ωστόσο να αντιπαρατάξει σπουδαία καριέρα, φέρεται να βρίσκεται στο... στόχαστρο της ΑΕΚ και του Μανόλο Χιμένεθ. «Η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, ο οποίος δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Εσπανιόλ», υποστηρίζεται χαρακτηριστικά σε αναρτήσεις στο twitter από λογαριασμούς που ασχολούνται κυρίως με μεταγραφικά ζητήματα.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο προπονητής της ΑΕΚ έχει εικόνα από πρώτο χέρι για τις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή, αφού ήταν αυτός που ουσιαστικά τον έστειλε στην πρώτη ομάδα της Σεβίλλης το 2000.

Φέτος ο 34χρονος Ρέγες είχε 23 συμμετοχές με τη φανέλα της Εσπανιόλ, πετυχαίνοντας 4 γκολ (συν τέσσερις ασίστ).

Όσο για το παρελθόν του, περιττό να αναφέρουμε το πόσο σπουδαία ήταν η καριέρα του. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπενφίκα.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο Ρέγες είχε σκοράρει με τη φανέλα της Σεβίλλης κόντρα στην ΑΕΚ, στο περσινό φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ. Δείτε το...

Photo credits: AP Photo/Yorgos Karahalis

News 24/7

24MEDIA NETWORK