"Παίζουμε το κεφάλι μας Γκουαρδιόλα, Μουρίνιο... κι εγώ", είπε ο Μοράις

Ο Ζοζέ Μοράις μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για τα σενάρια που τον θέλουν να φεύγει από την ΑΕΚ και τόνισε πως όλοι οι προπονητές, ακόμα και οι Μουρίνιο, Γκουαρδιόλα, ζουν πάντα με την... πίεση της απόλυσης.

"Παίζουμε το κεφάλι μας Γκουαρδιόλα, Μουρίνιο... κι εγώ", είπε ο Μοράις

Με τον Πορτογάλο τεχνικό στο τιμόνι η ΑΕΚ μετρά 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες, αριθμοί τραγικοί για τα δεδομένα του συλλόγου. Όπως είναι λογικό, ο Μοράις βρίσκεται υπό πίεση και δεν αποκλείεται σε ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό να απομακρυνθεί.

Ο ίδιος μίλησε στην NOVA για το γεγονός και ξεκαθάρισε πως όλοι οι προπονητές έχουν μάθει να ζουν υπό πίεση και το φόβο της απόλυσης.

"Όταν ξεκίνησα να δουλεύω ως επαγγελματίας προπονητής ήξερα ότι δεν έχει σχέση με τη δουλειά ενός ροκ σταρ που μετά από μια συναυλία κάποιοι πανηγυρίζουν, ενώ σε όποιους από τους θεατές δεν αρέσει η συναυλία μπορούν να φύγουν", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ήξερα και είχα στο μυαλό μου ότι έτσι είναι η δουλειά του προπονητή. Αυτό ισχύει για όλους, από μένα μέχρι τον Γκουαρντιόλα, τον Μουρίνιο και τον Αντσελότι. Πάντα ...παίζουν το κεφάλι τους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK