Παραγγέλνουν νέες φανέλες στην ΑΕΚ!

Ο κόσμος της ΑΕΚ αδειάζει τη νέα φανέλα από τα ράφια και η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ προχωράει σε νέα παραγγελία για να ικανοποιηθεί η μεγάλη ζήτηση.

Ένας… εμπορικός χαμός επικρατεί με τη διάθεση της μαύρης φανέλας της ΑΕΚ. Πριν από μερικές μέρες οι άνθρωποι της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ προκειμένου να εξυπηρετηθεί καλύτερα ο κόσμος, ήρθαν σε συμφωνία με τα καταστήματα Intersport για να διατίθεται και από εκεί η φανέλα για να διευκολυνθεί η κατάσταση.

Η μεγάλη ζήτηση έφερε μια αναστάτωση και στα καταστήματα με αποτέλεσμα να εξαντλείται το υπάρχον υλικό και η ΑΕΚ να προχωράει σε νέα παραγγελία που υπό κανονικές συνθήκες θα πραγματοποιούνταν τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο.

Στο μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στο επόμενο 15ήμερο, η νέα φανέλα της Ένωσης θα είναι διαθέσιμη και στα καταστήματα της Κύπρου.

Πολλά χρόνια είχε να συμβεί κάτι παρόμοιο με τη φανέλα της ΑΕΚ. Πιθανότατα ένας λόγος στον οποίο οφείλεται όλος αυτός ο χαμός είναι πως η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ δεν έχει δημιουργήσει ακόμα μια μεγάλη μπουτίκ, ωστόσο σε κάθε περίπτωση η μαύρη φανέλα έκανε πολύ θετικό γκελ στον κόσμο και δημιούργησε εμπορικό κομφούζιο για τέτοιο θέμα περίπου δύο δεκαετίες μετά την τελευταία φορά.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.