Παραγγέλνουν νέες φανέλες στην ΑΕΚ!

Ο κόσμος της ΑΕΚ αδειάζει τη νέα φανέλα από τα ράφια και η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ προχωράει σε νέα παραγγελία για να ικανοποιηθεί η μεγάλη ζήτηση.

Παραγγέλνουν νέες φανέλες στην ΑΕΚ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένας… εμπορικός χαμός επικρατεί με τη διάθεση της μαύρης φανέλας της ΑΕΚ. Πριν από μερικές μέρες οι άνθρωποι της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ προκειμένου να εξυπηρετηθεί καλύτερα ο κόσμος, ήρθαν σε συμφωνία με τα καταστήματα Intersport για να διατίθεται και από εκεί η φανέλα για να διευκολυνθεί η κατάσταση.

Η μεγάλη ζήτηση έφερε μια αναστάτωση και στα καταστήματα με αποτέλεσμα να εξαντλείται το υπάρχον υλικό και η ΑΕΚ να προχωράει σε νέα παραγγελία που υπό κανονικές συνθήκες θα πραγματοποιούνταν τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο.

Στο μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στο επόμενο 15ήμερο, η νέα φανέλα της Ένωσης θα είναι διαθέσιμη και στα καταστήματα της Κύπρου.

Πολλά χρόνια είχε να συμβεί κάτι παρόμοιο με τη φανέλα της ΑΕΚ. Πιθανότατα ένας λόγος στον οποίο οφείλεται όλος αυτός ο χαμός είναι πως η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ δεν έχει δημιουργήσει ακόμα μια μεγάλη μπουτίκ, ωστόσο σε κάθε περίπτωση η μαύρη φανέλα έκανε πολύ θετικό γκελ στον κόσμο και δημιούργησε εμπορικό κομφούζιο για τέτοιο θέμα περίπου δύο δεκαετίες μετά την τελευταία φορά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK