Παρέμβαση ΥΠΑΠΕΝ υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ

Το Υπουργείο πιέζει τον Δήμο για το γήπεδο της ΑΕΚ, μετά από τη νέα καθυστέρηση που προέκυψε.

Παρέμβαση ΥΠΑΠΕΝ υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εντολή να επιταχυνθούν οι διαδικασίες έκδοσης των τελευταίων αδειών για την έναρξη της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ έδωσε το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Euro2day.gr, οι άνθρωποι της Ένωσης έκαναν έκκληση προς το Υπουργείο για την ανεξήγητη καθυστέρηση από πλευράς της αρμόδιας διεύθυνσης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Δήμος δεν έχει καταθέσει ακόμα την υψομετρική μελέτη για να κλείσει ο φάκελος της άδειας, κάτι που είθισται να γίνεται το αργότερο μετά από 1,5 μήνα από τη σχετική αίτηση, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση η υπόθεση έχει φτάσει τους τρεις μήνες.

Το θετικό για τον σύλλογο είναι πως τα υπόλοιπα στοιχεία του φακέλου έχουν εξεταστεί και ως εκ τούτου, δύσκολα θα χαθεί κι άλλος χρόνος, μόλις διευθετηθεί το θέμα της υψομετρικής μελέτης.

Το Υπουργείο, πάντως, ήδη άρχισε τις επαφές με τον Δήμο για την ολοκλήρωση της υπόθεσης, χωρίς να είναι εφικτός ο χρονικός προσδιορισμός, εξαιτίας και των αδειών του Αυγούστου που παραδοσιακά παραλύουν το Δημόσιο στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ανοιχτές θέσεις και στην κορυφή ο... Αλμέιδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK