Πατίτο Ροντρίγκες ο εκλεκτός για ΑΕΚ

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ φαίνεται πως κατέληξαν στην επιλογή του 26χρονου Αργεντινού της Σάντος Πατίτο Ροντρίγκες, για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της επίθεσης.

Πολύ κοντά στην ΑΕΚ βρίσκεται ο 26χρονοςμεσοεπιθετικός της Σάντος, Πατρίσιο Ροντρίγκες, όπως αναφέρουν τα αργεντίνικα ΜΜΕ. Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέλο έγραψε στο twitter του: "O Πατρίσιο Ροντρίγκες θα παίξει στην ΑΕΚ. Πηγαίνει ελεύθερος από την Σάντος και υπογράφει την επόμενη εβδομάδα για έναν χρόνο".

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ΑΕΚ και παίκτης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και γίνεται προσπάθεια προκειμένου να έρθει το συντομότερο δυνατό στην Αθήνα για να υπογράψει.

Ο Ροντρίγκες μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, ενώ στην καριέρα του έχει περάσει μεταξύ άλλων από Ιντεπεντιέντε, Εστουδιάντες και Σάντος.

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!