Πέρασε τα ιατρικά ο Λέσκοτ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Τζόλεον Λέσκοτ στην ΑΕΚ, αφού ο Άγγλος αμυντικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία της Ένωσης για τις τελικές συζητήσεις και την υπογραφή του συμβολαίου του.

Πέρασε τα ιατρικά ο Λέσκοτ
Λέσκοτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στα γραφεία της ΑΕΚ βρίσκεται ο Τζόλεον Λέσκοτ. Ο Άγγλος αμυντικός πέρασε με επιτυχία το πρωί της Δευτέρας (29/08) τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχει μετέβη στα γραφεία του συλλόγου για τις τελικές συζητήσεις και την υπογραφή του συμβολαίου του.

Παρά το γεγονός πως έφθασε στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο 34χρονος άσος βρισκόταν απ' το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο, περνώντας όλα τα απαραίτητα ιατρικά τεστ. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Λέσκοτ θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο δύο ετών, ενισχύοντας σημαντικά τα μετόπισθεν της ελληνικής ομάδας.

Η συμφωνία με τον 34χρονο άσο δεν ήταν εύκολη υπόθεση, αφού τις τελευταίες ημέρες στο κυνήγι της απόκτησής του μπήκε δυνατά κι η ιταλική Πεσκάρα. Τελικά, οι διοικούντες τον "Δικέφαλο" ανέβασαν την προσφορά τους και κατάφεραν να φέρουν τον Λέσκοτ στην Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά τις οικονομικές απολαβές του, η εφημερίδα " Live Sport" αποκαλύπτει πως θα αγγίξουν συνολικά τα 800.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα -υψηλά- μπόνους επίτευξης στόχων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

H επιμονή και η δικαίωση του Κετσπάγια
Τα χρήματα του Λέσκοτ στην ΑΕΚ
Τζόλεον Λέσκοτ: Ένας γεννημένος μαχητής
Ο Λέσκοτ έφτασε στην Αθήνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK