Περιμένει μεγάλα ονόματα ο Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ για Κίελτσε της Πολωνίας και αποκάλυψε πως περιμένει σημαντική μεταγραφική ενίσχυση μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
manolo jimenez EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης (29/6) για την Πολωνία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Προτού μπουν στο αεροπλάνο οι παίκτες της Ένωσης, έγιναν ερωτήσεις στον Μανόλο Χιμένεθ για το πλάνο και τις μεταγραφές.

Οι απαντήσεις του Ισπανού έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, αφού όπως φαίνεται περιμένει ενίσχυση με ονόματα πρώτης γραμμής!

"Η αλήθεια είναι από την αρχή γίνεται μια σκληρή προσπάθεια για να ενισχυθεί η ΑΕΚ με ποδοσφαιριστές, από μεγάλα πρωταθλήματα. Μεγάλα ονόματα. Είναι δύσκολο να τους προσεγγίσεις αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Αυτό που ξέρω είναι ότι γίνεται πολλή καλή δουλειά, στα δικά μας πλαίσια, να ενισχυθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Τέλος, για τη σεζόν που ακολουθεί, τόνισε: " Η αλήθεια είναι ότι η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι το βραβείο της προσπάθειας που κάναμε την προηγούμενη σεζόν. Είναι κάτι πολύ όμορφο, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά για να είμαστε μέσα στους καλύτερους.

Η ΑΕΚ πρέπει όμως να σκέφτεται ότι υπάρχει και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Σίγουρα είναι πρόκληση το ότι συμμετέχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Πρέπει να τα σκεφτόμαστε όλα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK