Περιμένει να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα-φωτιά ο Πογέτ

Περιμένει το οριστικό πρόγραμμα της ΑΕΚ για τις επόμενες μέρες ο Γκουστάβο Πογέτ προκειμένου να γνωρίζει τα δεδομένα για να διαχειριστεί το ρόστερ και να προσαρμόσει τα πλάνα του πάνω στους προσεχείς αγώνες.

Περιμένει να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα-φωτιά ο Πογέτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ θα κληθεί να δώσει, στο προσεχές διάστημα, συνεχόμενους αγώνες για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, όπως προέκυψε μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα του ποδοσφαίρου. Ο Γκουστάβο Πογέτ βρίσκεται σε στάση αναμονής προκειμένου να ξεκαθαρίσει το ακριβές πρόγραμμα το οποίο εκκρεμεί και στη συνέχεια, όταν υπάρξει ενημέρωση, θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα για να προσαρμόσει τα πλάνα του πάνω στις απαιτήσεις των αγώνων.

Περιμένει το επίσημο πρόγραμμα ο Πογέτ

Ο Ουρουγουανός τεχνικός περιμένει την επισημοποίηση των εξελίξεων της τρέχουσας εβδομάδας, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι το προηγούμενο διάστημα δεν είχε στο μυαλό του ότι υπάρχει η -σοβαρή- πιθανότητα να συνεχιστεί κανονικά το Κύπελλο. Τόσο ο Γκουστάβο Πογέτ όσο και οι συνεργάτες του γνώριζαν ότι ήταν αρκετά πιθανό να συνεχιστεί ο θεσμός του Κυπέλλου, ωστόσο αυτό που δεν περίμεναν ήταν η τόσο… απότομη (σχεδόν καταιγιστική) αύξηση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της "Ένωσης" σε ένα μικρό χρονικό διάστημα. Με λίγα λόγια οι "κιτρινόμαυροι" θα κληθούν να παίξουν τη μισή χρονιά πριν τις γιορτές του Πάσχα, και όπως και να το δει κανείς, θα υπάρξει ιδιαίτερα μεγάλη πίεση.

Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά ασυνήθιστο να δίνονται διπλοί αγώνες σε τόσο μικρά χρονικά διαστήματα (Τετάρτη-Κυριακή) ωστόσο σε κάθε περίπτωση αυτά είναι τα δεδομένα της φετινής -παράξενης αν μη τι άλλο σεζόν- και πάνω σε αυτά θα κριθούν τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και ο προπονητής.

Ο Πογέτ θέλει να κάνει όσο είναι δυνατόν καλύτερη διαχείριση των παικτών του προκειμένου να βγουν τα… κουκιά και προς αυτή την κατεύθυνση εντασσόταν και η ομιλία του την περασμένη Τετάρτη, μέσα από την οποία ζήτησε από όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ να είναι απολύτως έτοιμοι σε περίπτωση που τους ζητηθεί να συνεισφέρουν. Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Πογέτ δεν είπε κάτι, αλλά ακόμα και αυτό εντάσσεται στην ευρύτερη αναμονή για να οριστικοποιηθεί η κατάσταση σχετικά με το πρόγραμμα της ΑΕΚ.

Κλειστά χαρτιά, μπερδεμένο διπλό

Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Ουρουγουανός δεν έκανε κάποια ενδεικτική δοκιμή ως προς τις σκέψεις του για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αφού -κατά την προσφιλή του συνήθεια- ανακάτεψε την τράπουλα στο οικογενειακό διπλό της ΑΕΚ. Αν μπορεί να πει κανείς ότι μία τριάδα που συνυπήρξε για κάποιο διάστημα στο διπλό προσφέρεται για συμπεράσματα, είναι εκείνη της μεσαίας γραμμής με τον Γιόχανσον κόφτη και τους Μπουονανότε-Μάνταλο μπροστά του. Η συγκεκριμένη τριάδα έπαιξε για λίγο μαζί και ίσως να δείχνει κάτι ενόψει Λεβαδειακού, ενώ στην πορεία ο τεχνικός της "Ένωσης" τσέκαρε για λίγο και το 4-2-3-1 με το ζευγάρι του κέντρου να αποτελείται (στη δεύτερη περίπτωση) από τους Μάνταλο και Γιόχανσον.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο διπλό ήταν ανακατεμένοι, όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές πριν από τους αγώνες της ΑΕΚ με τον Γκουστάβο Πογέτ να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.

Εκτός ο Πλατέλλας

Στις τελευταίες προπονήσεις της ΑΕΚ, ο Γκουστάβο Πογέτ ήταν στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του αφού το ιατρικό δελτίο ήταν κενό. Στην προπόνηση της Πέμπτης τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν αφού -πέραν των παικτών που δεν υπολογίζονται λόγω τιμωριών- ο Ουρουγουανός στερήθηκε και των υπηρεσιών ενός ακόμα ποδοσφαιριστή του.

Από τη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ απουσίασε ο Βαγγέλης Πλατέλλας ο οποίος ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις στον δεξί προσαγωγό. Ο μεσοεπιθετικός της "Ένωσης" όπως όλα δείχνουν θα τεθεί νοκ άουτ ενόψει του ματς της Κυριακής στη Λιβαδειά, ωστόσο στη σημερινή προπόνηση ενδεχομένως να ξεκαθαρίσουν περισσότερα πράγματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK