Πιθανή επιστροφή Μανωλά στην ΑΕΚ

Ο γιος του Στέλιου Μανωλά, Κωνσταντίνος βρίσκεται κοντά στο να αποκτηθεί για την ΑΕΚ και να γίνει ένα από τα αριστερά μπακ του ρόστερ της νέας σεζόν.

Αρκετά κοντά στο να πραγματοποιηθεί βρίσκεται η επικείμενη μετακίνηση του Κωνσταντίνου Μανωλά στην ΑΕΚ. Ο γιος του Στέλιου Μανωλά αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Λεβαδειακό από τον οποίο έμεινε ελεύθερος και υπάρχει αρκετά σημαντική πιθανότητα να αποκτηθεί από την "Ένωση".

Βέβαια, αυτό που μένει να διαπιστωθεί αυτή τη στιγμή είναι το αν θα προχωρήσει η ΑΕΚ στην απόκτηση άλλου αριστερού μπακ από τις περιπτώσεις ξένων παικτών που εξέταζε (Εμπέγκουε, Σις), ή αν προορίζεται για δεύτερη λύση πίσω από τον Ντίντακ ο 23χρονος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μανωλάς είχε φτάσει αρκετά κοντά στην επιστροφή του (πέρασε στο παρελθόν από τα τμήματα υποδομών) στην ΑΕΚ και τη χρονιά της Β' Εθνικής, αλλά είχε απορριφθεί η σκέψη από την τότε τεχνική ηγεσία. Πλέον -αν και για την ώρα δεν υπάρχει κάτι οριστικό- φαίνεται να είναι πιο κοντά στην επιστροφή του στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Kετσπάγια: "Πρώτος στόχος η Ευρώπη"
Τέλος Φαγέ-Σοϊλέδης, ξεκαθαρίζει με Κορδέρο