Πιθανό... ντεμπούτο Μελισσανίδη στη Super League

Η στάση που αναμένεται να κρατήσει η ΑΕΚ στη Super League και η ενδεχόμενη παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πιθανό... ντεμπούτο Μελισσανίδη στη Super League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κατά πάσα πιθανότητα ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα πάει μαζί με τον Αλέξη Δέδε στη συνάντηση των ιδιοκτητών των ΠΑΕ που ζήτησε ο Μποροβήλος στη Σούπερ Λιγκ, και αν συμβεί αυτό τότε η εκπροσώπηση της ΑΕΚ θα ενισχυθεί εμφανώς.

Ξεχωριστή βαρύτητα

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά σημαντική για όλο το φάσμα του ελληνικού ποδοσφαίρου το οποίο βρίσκεται σε οριακή κατάσταση μετά από όλα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό. Η σύσκεψη του Μποροβήλου στη Λίγκα με τους ιδιοκτήτες των ομάδων είναι μία από τις διαβουλεύσεις που πραγματοποιούνται τον τελευταίο καιρό, έχει όμως ξεχωριστή βαρύτητα.

Για την ΑΕΚ ενδεχομένως η συγκεκριμένη σύσκεψη να έχει μεγαλύτερη σημασία, αφού αυτή τη φορά, όπως όλα δείχνουν, θα κάνει… ντεμπούτο σε event που αφορά τα κοινά του ποδοσφαίρου ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στο τρίτο του πέρασμα από την ομάδα. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί ότι ο «Μελισσάν» θα δώσει το «παρών», ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα αυτό θα συμβεί. Ο έτερος εκπρόσωπος της ΑΕΚ στη σύσκεψη θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Αλέξης Δέδες ο οποίος έχει πάρει επ’ ώμου όλο αυτό το διάστημα τις υποχρεώσεις στη Λίγκα.

Αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης δώσει τελικά το «παρών» στη σύσκεψη, τότε η εκπροσώπηση της «Ένωσης» αποκτά άλλη αίγλη, αφού έχει ξεχωριστή σημασία και για τα ενδότερα του συλλόγου να εκπροσωπηθεί από έναν παράγοντα με αρκετά χιλιόμετρα γραμμένα στο κοντέρ παρόμοιων διαδικασιών και ακόμα περισσότερο από τον πρόεδρο που οδήγησε την ΑΕΚ στο τελευταίο της πρωτάθλημα.

Άμεση αλλαγή

Σε ότι έχει να κάνει με τη γραμμή της ΑΕΚ στη σύσκεψη, δεν θα είναι άλλη από αυτή που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, η οποία θεωρείται μονόδρομος στο στρατόπεδο της «Ένωσης»:

Άμεση αλλαγή στην ΕΠΟ προκειμένου να απομακρυνθούν όσοι αξιωματούχοι τις Ομοσπονδίας κατηγορούνται για αξιόποινες πράξεις. Αυτό πιστεύουν στην ΑΕΚ ότι θα αποτελέσει την αρχή της αλλαγής στο ποδόσφαιρο και αυτό θα υποστηρίξουν τόσο στη σύσκεψη των ιδιοκτητών των ΠΑΕ, όσο και στη συνάντηση που ζήτησε ο Σταύρος Κοντονής, όποτε γίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όλο το παρασκήνιο της συνάντησης των ιδιοκτητών: Τι θα κάνει ο Μαρινάκης

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις πριν τη συνάντηση στη Λίγκα. Ποιοι θα δώσουν το παρών

News 24/7

24MEDIA NETWORK