Πληρώνουν για τις αποβολές τους Πατίτο και Λάζαρος

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τιμώρησε τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Πατρίσιο Ροντρίγκες λόγω των πειθαρχικών κρουσμάτων τα οποία είχαν σαν αποτέλεσμα να στερηθεί η ομάδα τις υπηρεσίες τους. Ανακοινώθηκε το πρόστιμο από τον Μπάγεβιτς.

Πληρώνουν για τις αποβολές τους Πατίτο και Λάζαρος

Tα πειθαρχικά παραπτώματα στους προηγούμενους αγώνες ήταν εμφανή με τρόπο που δημιούργησαν εσωτερικό και αγωνιστικό ζήτημα στην ΑΕΚ.

Αρχικά με τον Πατρίσιο Ροντρίγκες στο "Καραϊσκάκη", ο οποίος απώθησε τον Φιγκέιρας με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές μέσω της χρήσης βίντεο, και στη συνέχεια με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και την αποβολή του έπειτα από την "κοκορομαχία" με τον Γιοβάνοβιτς της Λάρισας στο AEL FC Arena.

Στην Ένωση αποφάσισαν -φυσιολογικά- να σφίξουν τα λουριά στο συγκεκριμένο κομμάτι. Έτσι ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ντούσαν Μπάγεβιτς στο περιθώριο της προπόνησης της Δευτέρας στα Σπάτα ανακοίνωσε σε Πατίτο και Λάζαρο τις ποινές τους για τις τιμωρίες που έχουν δεχτεί σε φάσης που δεν αφορούσαν τον καθαρό χρόνο των αγώνων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ, οι δύο ποδοσφαιριστές κλήθηκαν σε απολογία και τιμωρήθηκαν βάσει του εσωτερικού κανονισμού, χωρίς όμως να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το ακριβές ποσό του προστίμου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK