Πογέτ: "Έβγαλα συμπεράσματα για το μέλλον"

O Γκουστάβο Πογέτ χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στάθηκε στην απουσία του Πέτρου Μάνταλου, σχολίασε την εμφάνιση του Ραφίκ Τζεμπούρ, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των Αρκάδων.

Πογέτ: "Έβγαλα συμπεράσματα για το μέλλον"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο να παίζεις όταν ο αντίπαλος έχει καινούργιο προπονητή. Εμένα μου αρέσει να βλέπω τον αντίπαλο για να βρω τα υπέρ και τα κατά της αντίπαλης ομάδας. Αν σκεφτόμουν πέντε διαφορετικές ενδεκάδες, δεν θα έβρισκα την επιλογή του Αστέρα. Αξίζει να το πιστωθεί ο προπονητής του Αστέρα, οπότε χρειάστηκε να προσαρμοστούμε αρκετά και να βρούμε τους δρόμους για να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να βρούμε τον ρυθμό, μετατράπηκε σε ένα παιχνίδι που θα κέρδιζε όποιος σκόραρε, δεν σκόραρε κανένας και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Από εκεί και πέρα, συμβαίνουν πολλά στο ποδόσφαιρο, ο τραυματισμός του Γιόχανσον, το ότι ο Κορδέρο έπαιξε πρώτο παιχνίδι. Αν δεν είχαμε αυτά, θα είχαμε παραπάνω δυνάμεις. Από αυτό το ματς βγάζω κάποια συμπεράσματα για το μέλλον, για το τι μπορούμε να βελτιώσουμε", ανέφερε αρχικά.

Για τις αλλαγές θέσης στον Τζεμπούρ: "Ο Τζεμπούρ ψάχνει θέση για να βοηθήσει. Αν η ομάδα παίξει καλά, θα δείξει και ο Τζεμπούρ ακόμα περισσότερα".

Για την απουσία του Μάνταλου: "Μιλάμε για ευκαιρίες. Κάποιοι παίρνουν ευκαιρίες και εγώ τους τις δίνω για να παίξουν. Ο Μάνταλος μας λείπει, αλλά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κερδίσαμε και σήμερα πήραμε μια ισοπαλία".

Για την έλλειψη δημιουργίας: "Σε ένα ποσοστό τόσο οι προπονήσεις όσο και ο ίδιος ο προπονητής προσπαθεί να βοηθήσει για να βελτιωθεί. Η πλειοψηφία των προπονητών για να λύσει το θέμα αγοράζει παίκτες. Η ποιότητα κοστίζει".

Για το αν η τακτική του Αστέρα δυσκόλεψε την ΑΕΚ: "Ο Αστέρας έπαιξε έξυπνα, είχε καλό στήσιμο στην ομάδα και προφανώς όπως πήγαινε το παιχνίδι θα είχε την ευκαιρία είτε να κερδίσει, είτε να το χάσει. Νομίζω ότι ο τραυματισμός του Γιόχανσον δεν μας επέτρεψε να ρισκάρουμε λίγο περισσότερο.

Ήμασταν 100% ότι ο Κορδέρο δεν θα τελείωνε το παιχνίδι. Νομίζω πως αν δεν υπήρχε και ο τραυματισμός, θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε λίγο παραπάνω. Ο προπονητής του Αστέρα έκανε δουλειά, είδαμε πιο δεμένη την ομάδα του, πράγμα που πρέπει να του πιστωθεί. Εμένα μου αρέσει αυτό, άρχισε να φτιάχνει την ομάδα του από την άμυνα. Ας δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 0-0

Δύο κάρτες μέσα σε 16 λεπτά ο Τζεμπούρ!

VIDEO: Επεισόδιο μεταξύ Ιγκλέσιας και Λαμπρόπουλου!

Διάστρεμμα ο Γιόχανσον

News 24/7

24MEDIA NETWORK