Πογέτ: "Περιμένω. Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει πρόταση"

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ και το ενδιαφέρον που υπάρχει γι'αυτόν από το εξωτερικό μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι ο Γκουστάβο Πογέτ.

Πογέτ: "Περιμένω. Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει πρόταση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

"Δεν πιστεύω να υπάρξει συνάντηση άμεσα. Εγώ συγκεκριμένα περιμένω μια πρόταση από τη διοίκηση και από τη στιγμή που θα έρθει η πρόταση θα μπορούμε να μιλήσουμε. Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει καμία πρόταση".

Για το ενδιαφέρον που υπάρχει γι'αυτόν από το εξωτερικό: "Πιστεύω ότι, όπως εξήγησα και την τελευταία φορά, όταν υπάρχουν τόσες πολλές φήμες και από διαφορετικά μέρη, είναι δύσκολο να τις σκέφτεσαι και να τος συζητάς όλες. Όταν είναι να συμβεί κάτι, θα συμβεί και όταν συμβεί θα το μάθετε, γιατί εδώ τα μαθαίνετε όλα. Το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι να προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε σ” αυτό που κάνουμε τώρα".

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα μετά τη διακοπή: "Πιστεύω ότι μετά από μία ήττα είναι καλό να συνεχίσεις αμέσως να δουλεύεις, αλλά αυτή η διακοπή δύο εβδομάδων μας βοήθησε γιατί μου έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψω σε συγκεκριμένα πράγματα που με απασχολούσαν. Το πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών που είχαμε στα εκτός έδρας ματς οφείλεται στο γεγονός ότι δεν ήμασταν καλά από τεχνικής άποψης. Παίρναμε λάθος αποφάσεις μέσα στο γήπεδο. Περισσότερες λάθος αποφάσεις απ” όσες στο παρελθόν. Και αυτός ήταν ο λόγος που δεν δημιουργήσαμε τόσες πολλές ευκαιρίες εκτός έδρας".

Για το ματς με την Καλλονή: "Θα είναι ένα ειδικό παιχνίδι για την Καλλονή, αφού πάντα έτσι είναι οι αγώνες κόντρα στην ΑΕΚ. Εμείς θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι ώστε να φτάσουμε σε όσο το δυνατόν καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο πριν τη διαδικασία των πλέι οφ. Ο στόχος μας είναι να πετύχουμε το 3/3 μέχρι το τέλος, για να έχουμε και τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά. Θεωρώ άδικο το να προσπαθείς όλο τον χρόνο και να τερματίζεις δεύτερος και ουσιαστικά να μην παίρνεις αυτή τη θέση. Έτσι είναι όμως και πρέπει να πάμε δυνατά για να δείξουμε το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK