Πογέτ: "Προτιμώ να συγκεντρωθώ στο ματς με τον Ατρόμητο"

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν θέλησε να σταθεί στην ήττα από τον Λεβαδειακό, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο ήρθε, τονίζοντας πως πλέον η ΑΕΚ επικεντρώνεται στη μάχη του Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε ακόμα μία κάκιστη εμφάνιση, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 από τον Λεβαδειακό. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός της "Ένωσης", Γκουστάβο Πογέτ δεν θέλησε να σταθεί στο βαρύ σκορ, αλλά και στην εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας πως προέχει το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Να δώσω συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό που τελείωσε σε καλή κατάσταση το πρωτάθλημα. Σε σχέση με το ματς, είναι ένα παιχνίδι δύσκολο για έναν προπονητή, να κάνει ανάλυση. Πιστεύω πως δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, παίζεις καλά, αλλά δεχθήκαμε δυο γκολ, που ήταν σχεδόν ανάμεσα στο κωμικό στοιχείο και την κακοτυχία. Και μετά το παιχνίδι πήγαινε πάνω – κάτω, δημιουργήθηκε μια ευκαιρία και μετά από ένα λάθος, δεχθήκαμε και τρίτο γκολ και αυτό χαλάει την αμυντική εικόνα όλου του χρόνου.

Έχω πολύ λίγο χρόνο για να κάνω ανάλυση του παιχνιδιού. Θα πρέπει να διαχειριστώ σωστά τον χρόνο, για να ετοιμάσω το επόμενο ματς. Αν είχα μια εβδομάδα ολόκληρη, θα είχα πολλά που θα έπρεπε να διορθώσω. Αλλά δυστυχώς προτιμώ να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι της Τετάρτης, διότι είμαστε σε μια φάση που μπορούμε να διορθώσουμε λίγα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Λεβαδειακός - ΑΕΚ 3-0