Πογέτ: "Βρείτε λύση και μην τιμωρείτε τον κόσμο"

Το δικό του μήνυμα όσον αφορά την τιμωρία της ΑΕΚ έστειλε ο Γκουστάβο Πογέτ με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Πανιώνιο.

Πογέτ: "Βρείτε λύση και μην τιμωρείτε τον κόσμο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους, δεν είναι ποδόσφαιρο. Όλοι όσοι έχουμε σχέση με το ποδόσφαιρο, τόσο οι παίκτες, όσο και το τεχνικό τιμ, παίζουμε για την ομάδα μας και τον κόσμο. Όταν λείπει όμως ο κόσμος… Αν σκεφτεί κανείς αν χρειαστεί να παίξεις έναν ημιτελικό με τον Ατρόμητο, αν γίνει το Κύπελλο ή ματς στα πλέι οφ χωρίς κόσμο είναι ντροπή. Η απόφαση πρέπει να είναι τόσο από την Κυβέρνηση όσο και από την ελληνική ομοσπονδία έτσι ώστε οι υπόλοιποι που θέλουν να είναι μέσα στο γήπεδο, να μπορούν να είναι στο γήπεδο. Οπότε αυτοί που αποφασίζουν, αυτοί θα πρέπει να δώσουν τη λύση και να μη ρίχνουν το φταίξιμο στον κόσμο και να τιμωρούν τους φιλάθλους της ομάδας.

Όσον αφορά το παιχνίδι, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ένα περίεργο παιχνίδι, χωρίς κόσμο, που καταφέραμε να σκοράρουμε μετά από πολύ καιρό.

Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει από το πρώτο ημίχρονο. Όσο η ώρα περνάει τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα. Ευτυχώς με την είσοδο του Τόμας μας βοήθησε και μας έδωσε λύση να σκοράρουμε.

Μου άρεσαν πάρα πολλά πράγματα σήμερα. Πάντα βέβαια υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Μου άρεσε επίσης η ομάδα όταν παίξαμε με 10. Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε προπόνηση, περιμένοντας κάποιον να μου πει πότε θα παίξουμε μετά την Κυριακή".

Για το αν σκέφτεται να μονιμοποιήσει το 4-2-3-1 με το οποίο ξεκίνησε το ματς:

"Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω τους παίκτες που είναι καλά και που μπορούν να βοηθήσουν για το γκολ. Όσον αφορά την τεχνική κατάρτιση ήμασταν πολύ καλύτερα σε σχέση με 5-6 τελευταία παιχνίδια. Με την έλλειψη του Σιμόες, καλύφθηκε πολύ καλά τόσο από τον Κορδέρο, όσο και από τον Γιόχανσον και δεν φάνηκε η βοήθεια που δίνει ο Σιμόες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού".

Για το αν με αυτή τη νίκη φαίνεται να τελειώνει η «κοιλιά» της ΑΕΚ: "Θα σας απαντήσω την επόμενη Κυριακή"

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

News 24/7

24MEDIA NETWORK