Ποιος θυμήθηκε Κονέ και... Γιάγιαλο για ΑΕΚ

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και η παρένθεση ονόματι Πέδρο Βίτορ είχαν... φρενάρει την μεταγραφολογία στο "στρατόπεδο" της πρωταθλήτριας ΑΕΚ. Ωστόσο, από Ιταλία μεριά, ρεπορτάζ επαναφέρει στο προσκήνιο τόσο τον Παναγιώτη Κονέ όσο και τον Μάτο Γιάγιαλο της Παλέρμο.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
kone EUROKINISSI

Ήταν λίγο πολύ γνωστό ότι ΑΕΚ και Παναγιώτης Κονέ είχαν χωρίσει τα τσανάκια τους, καθόσον δεν βρέθηκε γρήγορα λύση με την ελευθέρας του έμπειρου χαφ από την Ουντινέζε η οποία έχει να του πληρώσει ένα παχυλό συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο.

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο " tuttoudinese" που ασχολείται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ της ιταλικής ομάδας, διαβάσαμε ότι η πρωταθλήτρια Ελλάδας έχει οριστικά αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Κονέ ο οποίος καλείται να βρει νέο σταθμό στην καριέρα του σύντομα, αφού δεν έχει θέση ούτε στο ρόστερ των "ασπρόμαυρων".

Παράλληλα, στη γειτονική χώρα στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η ΑΕΚ με την απόκτηση του Άλεφ, αλλά και του Γιάγιαλο θα έχει μία πλήρη μεσαία γραμμή...

Για τον Μάτο Γιάγιαλο οι "κιτρινόμαυροι" το έχουν "χαμηλώσει" ιδιαίτερα το θέμα, ενώ τις τελευταίες ώρες κυριαρχεί εντονότερα το σενάριο η ελληνική ομάδα να πάει πρώτα για τον εξτρέμ (επειδή τραυματίστηκε ο Μπογέ) και μετά για τον χαφ. Ίδωμεν...

Ποιος θυμήθηκε Κονέ και... Γιάγιαλο για ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK