Πότε γυρίζει ο Τσιγκρίνσκι

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση στο χέρι του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι από το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ. Πότε επιστρέφει ο Ουκρανός και πότε θα είναι σε θέση να προπονηθεί.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά το συντριπτικό κάταγμα στο χέρι που υπέστη στα πρώτα λεπτά του προημιτελικού της Τετάρτης με τον Πλατανιά, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υποβλήθηκε την Πέμπτη σε επέμβαση.

Το χειρουργείο είχε διάρκεια περίπου τρεις ώρες και έγινε από τους γιατρούς της ΑΕΚ, Λάκη Νικολάου και Άλκη Καλλιακμάνη. Ο Τσιγκρίνσκι θα βγει από το νοσοκομείο το πρωί της Παρασκευής, σε δέκα μέρες θα του αφαιρεθούν τα ράμματα και σε ένα διάστημα περίπου 15 ημερών θα είναι σε θέση να προπονηθεί ξανά.

" Πήγαμε πολύ καλά, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και το σημαντικό είναι ότι σε δέκα με δεκαπέντε μέρες ο ποδοσφαιριστής θα είναι σε θέση να αρχίσει να γυμνάζεται. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα επιστρέψει και πάλι δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους" , τόνισε ο ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Ένωσης Λάκης Νικολάου, με τον χρόνο αποθεραπείας του να εκτιμάται πως θα είναι γύρω στις οκτώ εβδομάδες.

Σε περίπου 8 εβδομάδες ο Τσιγκρίνσκι θα είναι σε θέση να μπει κανονικά σε αγώνες χωρίς το φόβο να δημιουργηθεί κάποια μεγαλύτερη ζημιά, σε περίπτωση που υπάρξει κάποια επαφή στο σημείο. Στους έξι μήνες θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η επούλωση του κατάγματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK