Πρόβλημα με Ντίντακ

Κάκωση στο μετατάρσιο υπέστη ο Ντίντακ Βιλά, του οποίου η σοβαρότητα της κατάστασης και η ετοιμότητά του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο θα εκτιμηθεί την Παρασκευή (2/10).

Μία κάκωση μεταταρσίου στο αριστερό άκρο του ποδιού του ταλαιπωρεί τον Ντίντακ Βιλά και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Αμπλάιγ Φαγέ, ο οποίος υπέστη κάκωση δεξιών θωρακικών πλευρών, ενώ ο Ράφικ Τζεμπούρ συνέχισε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν την Παρασκευή (2/10, 16:00), ενώ μετά από το τέλος της προπόνησης θα γίνει η βράβευση στον Έλντερ Μπαρμπόσα για το καλύτερο γκολ της πέμπτης αγωνιστικής.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Ντίντακ και η ταλαιπωρημένη αριστερή πλευρά της ΑΕΚ

To backstage της φωτογράφησης της ΑΕΚ

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.