Πρόβλημα με Ντίντακ

Κάκωση στο μετατάρσιο υπέστη ο Ντίντακ Βιλά, του οποίου η σοβαρότητα της κατάστασης και η ετοιμότητά του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο θα εκτιμηθεί την Παρασκευή (2/10).

Μία κάκωση μεταταρσίου στο αριστερό άκρο του ποδιού του ταλαιπωρεί τον Ντίντακ Βιλά και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Αμπλάιγ Φαγέ, ο οποίος υπέστη κάκωση δεξιών θωρακικών πλευρών, ενώ ο Ράφικ Τζεμπούρ συνέχισε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν την Παρασκευή (2/10, 16:00), ενώ μετά από το τέλος της προπόνησης θα γίνει η βράβευση στον Έλντερ Μπαρμπόσα για το καλύτερο γκολ της πέμπτης αγωνιστικής.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Ντίντακ και η ταλαιπωρημένη αριστερή πλευρά της ΑΕΚ

To backstage της φωτογράφησης της ΑΕΚ

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!