Πρώην ερυθρόλευκος "στέλνει" τον Ντίντακ στην Εσπανιόλ!

Η Εσπανιόλ... πιέζει για την απόκτηση του Ντίντακ Βιλά όμως δεν έχει ρευστότητα για να προχωρήσει το deal. Αυτή αναμένεται να προκύψει με τη... βοήθεια πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού!

Το σίριαλ της ΑΕΚ με τον Ντίντακ Βιλά συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα. Η Mundo Deportivo με νέο δημοσίευμα κάνει λόγο για... επιμονή της Εσπανιόλ στο πρόσωπο του 28χρονου αμυντικού, γράφοντας μάλιστα πως η συμφωνία με την Ένωση μπορεί να κλείσει με ένα ποσό κοντά στο 1.2 με 1.500.000€.

Σε περίπτωση που χρειαστούν περισσότερα χρήματα οι Ισπανοί θα βρεθούν σε δύσκολη θέση, όμως τη λύση μπορεί να δώσει ένας πρώην... ερυθρόλευκος. Ο λόγος για τον Ρομπέρτο που είναι φανερό πως δεν υπολογίζεται από τον Κίκε Σάντεθ Φλόρες, με αποτέλεσμα να μπει στην transfer list του Ισπανού τεχνικού.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας αποτελεί διακαή πόθο του Μίτσελ στην Μάλαγα, όμως η αρχική πρόταση έχει απορριφθεί (περίπου 1.500.000€) και πλέον αναμένεται η νέα που, λογικά, θα γίνει αποδεκτή.

Με αυτά τα χρήματα μπορεί να κλείσει τόσο ο Ντίντακ Βιλά όσο και να προχωρήσουν άλλα μεταγραφικά θέματα της Εσπανιόλ. Μένει να δούμε αν το ισπανικό δημοσίευμα επιβεβαιωθεί.