Πρώτη επιλογή ο Βράνιες, τα δεδομένα για Τζαβέλλα

Ο οργανισμός ΑΕΚ έχει μπει για τα καλά σε μεταγραφικό... περιβάλλον, με τον Ογκνιέν Βράνιες να αποτελεί -τη δεδομένη χρονική στιγμή- τη Νο1 επιλογή στην "κιτρινόμαυρη" λίστα. Τι περιμένει η Ένωση προκειμένου να γίνει το επόμενο βήμα για τον 27χρονο Βόσνιο αμυντικό και πώς θα ενεργοποιηθεί η περίπτωση Τζαβέλλα.

Πρώτη επιλογή ο Βράνιες, τα δεδομένα για Τζαβέλλα

Η ΑΕΚ "τρέχει" τις τελευταίες ώρες το θέμα του Ογκνιέν Βράνιες. Ο διεθνής Βόσνιος στόπερ είναι πρώτη "κιτρινόμαυρη" επιλογή αυτή τη στιγμή και στην περίπτωσή του έχουν επικεντρωθεί άπαντες. Ο 27χρονος άσος ανήκει στη ρωσική Τομ Τοσκ, όμως είναι ξένο σώμα και ο ίδιος, που δεν είναι ικανοποιημένος από τις συνθήκες που αντιμετωπίζει, πιέζει για να φύγει.

ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ΑΕΚ τον καλύπτει οικονομικά κι αν μείνει ελεύθερος, η περίπτωσή του θα προχωρήσει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία, για τον παίκτη ενδιαφέρεται και ο Ερυθρός Αστέρας, όμως τονίζεται πως η Ένωση έχει βάλει μπροστά τον Ντούσαν Μπάγεβιτς προκειμένου να χειριστεί την υπόθεση και να τον ντύσει στα "κιτρινόμαυρα".

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΑΝΙΕΣ

Είναι 28 φορές διεθνής με τη Βοσνία, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ερυθρό Αστέρα, Κράσνονταρ, Αλάνια, Ελάζισπορ, Γκαζιάντεσπορ και Σπόρτινγκ Χιχόν. Όσο για τη χρηματιστηριακή του αξία, σύμφωνα με το transfermarkt, φτάνει τις 700.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι ο Βράνιες ήταν βασικός στο ματς της Εθνικής με τη Βοσνία (13/11) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 και αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο.

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΑΒΕΛΛΑ

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Βράνιες είναι ο εκλεκτός, αλλά όχι ο μοναδικός υποψήφιος για να καλύψει το κενό που άφησε ο Τζόλεον Λέσκορ με την αποχώρησή του. Συγκεκριμένα και το όνομα του Γιώργου Τζαβέλλα βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα, όμως για να προχωρήσει η περίπτωσή του, θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο 29χρονος ως αριστεροπόδαρος ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις της Ένωσης, όμως για την ώρα δεν προβάλλει ως ο επικρατέστερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το "μπαμ" με Βράνιες ψάχνει η ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK