Πρώτη προπόνηση στην ΑΕΚ με απουσίες και... απαιτήσεις

Οι παίκτες της ΑΕΚ πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο Αθλητικό Κέντρο των Σπάτων. Διαβάστε τι είπαν οι Τραϊανός Δέλλας και Ντούσαν Μπάγεβιτς στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Πρώτη προπόνηση στην ΑΕΚ με απουσίες και... απαιτήσεις
INTIME SPORTS

Στις 7 το πρωί πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές της "Ένωσης" έφθασαν από νωρίς στα Σπάτα, ενώ από τα μεταγραφικά αποκτήματα το παρών έδωσαν οι Ροντρίγκο Γκάλο, Θέσαρ Άρθο, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Κυριάκος Ανδρεόπουλος και Αντρέ Σιμόες.

Οι Βασίλης Ρόβας, Φώτης Καραγκιολίδης, Μάρκος Ντούνης και Γιώργος Σαρρής έχουν πάρει ειδική άδεια μέχρι τις 19 Ιουλίου προκειμένου να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Παράλληλα, απόντες ήταν κι οι Ραφίκ Τζεμπούρ και Ρόναλντ Βάργκας για διαφορετικούς λόγους.

Ο Αλγερινός ειδοποίησε πως ακυρώθηκε η προγραμματισμένη πτήση του από το Ντουμπάι, όμως θα δώσει κανονικά το παρών στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας. Όσον αφορά τον Βενεζουελάνο, έχει εξασφαλίσει μεγαλύτερη άδεια εξαιτίας των υποχρεώσεων του στο Copa America.

Aπό εκεί και πέρα, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας μίλησε στους παίκτες, τονίζοντας ότι φοράνε την φανέλα μιας μεγάλης ομάδας και όλοι μαζί μπορούν να πετύχουν πολλά.

"Καλή αρχή με υγεία σε όλους θέλω να σας ευχηθώ. Να έχουμε μία καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Μαζί μας έχουμε νέους παίκτες που όλοι πρέπει να τους βοηθήσουμε να μπουν στο κλίμα. Γενικά όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Φοράτε τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας και πρέπει συνεχώς να το αποδεικνύετε και μέσα στο γήπεδο και έξω απ’ αυτό. Θέλει πολλή δουλειά. Μας περιμένει πολλή δουλειά. Δεν είναι ώρα για πολλα λόγια, συγκέντρωση και προχωράμε".

Εκτός από τον Δέλλα, στους παίκτες μίλησε και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις και ότι η ΠΑΕ είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές.

"Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου καλή σεζόν σε όλους με υγεία. Μας περιμένει μία δύσκολη σεζόν με τις απαιτήσεις να είναι μεγάλες για όλους. Γι’ αυτό μας περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας όλη τη χρονιά για ό,τι χρειαστείτε".

Το απόγευμα στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός και την προπόνηση, που θα αρχίσει στις 19.00, θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν οι εκπρόσωποι του Τύπου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK