"Ψάχτηκε" η ΑΕΚ για Οφόε, αλλά...

Έντονη φημολογία ξέσπασε την Παρασκευή (1/6) περί προσπάθειας της ΑΕΚ να κάνει δικό της τον ποιοτικό χαφ του Ολυμπιακού, Οτζίζα Οφόε. Απασχόλησε ή όχι την Πρωταθλήτρια ο Βέλγος; Στο εξωτερικό επιβεβαιώνουν πως οι "κιτρινόμαυροι" έκαναν γερή επεξεργασία για τον 29χρονο.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ofoe EUROKINISSI

Η "απάντηση" στον Ολυμπιακό, για το πολύκροτο θέμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου φέρεται να δουλεύτηκε έντονα από την ΑΕΚ το προηγούμενο διάστημα. Οι "κιτρινόμαυροι" παρουσιάζονται να δούλεψαν σκληρά το "κόλπο αρπαγής" του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε!

Ο 29χρονος Βέλγος δεν υπολογίζεται στου Ρέντη, έστω κι αν δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020. Στην ΑΕΚ, λοιπόν, λέγεται πως παρακολουθούσαν διακριτικά την περίπτωση, περιμένοντας να δουν αν ο έμπειρος με τα πολύ καλά στοιχεία χαφ θα κατάφερνε να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Εφόσον πετύχαινε να μπει στο παζάρι των ελεύθερων παικτών, τότε η Πρωταθλήτρια θα έκανε την κίνησή της για να τον αποκτήσει, πληρώνοντας μάλιστα αρκετά καλά, παρά τις "βαριές" απαιτήσεις του Οφόε. Στον Ολυμπιακό, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Οτζίτζα αμείβεται μ' ένα ποσό λίγο πάνω από το 1.000.000 ευρώ.

Το να μείνει βέβαια ο Οτζίτζα ελεύθερος το καλοκαίρι θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο, αφού οι "ερυθρόλευκοι" επί Χάσι είχαν πληρώσει 3.000.000€ για να τον πάρουν από την πολωνική Λέγκια. Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει στη μέση και ο μάνατζερ Κριστόφ Ενροτό που διατηρεί άριστες σχέσεις με τη διοίκηση των "ερυθρόλευκων" κι ίσως να πετύχαινε κάτι.

Στον Ολυμπιακό, παρότι "έκοψαν" τον 29χρονο αξιώνουν σχεδόν τα ίδια χρήματα που πλήρωσαν το περασμένο καλοκαίρι για τον δώσουν. Το σενάριο πάντως να έρθουν πίσω τα τρία "μύρια" είναι δύσκολο, γιατί ο Οφόε κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα συγκριτικά με την αξία του.

Η Λιντς, ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Οφόε, γνώριζε λένε ότι η ΑΕΚ κάνει... παιχνίδι για το "μπαμ". Στα Σπάτα και στο Μαρούσι, άλλωστε, κυκλοφορεί ότι το ταλέντο του Βέλγου χαίρει εκτίμησης και από τον νέο προπονητή της Πρωταθλήτριας, Μαρίνο Ουζουνίδη.

ΝΑΒ

News 24/7

24MEDIA NETWORK