"Ψάχτηκε" με Σάλβι η ΑΕΚ!

Περίπτωση εξτρέμ από τον τόπο του Μανόλο Χιμένεθ εξέτασε η ΑΕΚ, ωστόσο η νυν ομάδα του στάθηκε εμπόδιο και δεν προέκυψε εξέλιξη στην υπόθεσή του.

Everton's Marouane Fellaini, right, vies for the ball against AEK Athens' Nacho Scocco during their Europa League group I soccer match at Goodison Park, Liverpool, England, Thursday Sept. 17, 2009. (AP Photo/Tim Hales)
Everton's Marouane Fellaini, right, vies for the ball against AEK Athens' Nacho Scocco during their Europa League group I soccer match at Goodison Park, Liverpool, England, Thursday Sept. 17, 2009. (AP Photo/Tim Hales) ASSOCIATED PRESS

Τον 26χρονο δεξιό εξτρέμ της Κάντιθ, ονόματι Σάλβι, εξέτασε η ΑΕΚ όμως η ομάδα του δεν θέλησε να τον αφήσει ελεύθερο κι έτσι το "κιτρινόμαυρο"... φλερτ δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Ο Σαλβαδόρ Σάντσεθ Πόνθε, όπως είναι το πλήρες όνομά του, συντοπίτης του Μανόλο Χιμένεθ, καθώς είναι γέννημα θρέμμα Ανδαλουσιανός (από το προάστιο της πόλης Κάντιθ, Σανλουκάρ), βρέθηκε στο στόχαστρο της Ένωσης, στο περιθώριο της αναζήτησης εξτρέμ. Ωστόσο η ισπανική ομάδα δεν θέλησε να τον αφήσει ελεύθερο (σύμφωνα με το transfermarkt έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020) κι έτσι η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Πέρυσι ο Σάλβι πραγματοποίησε 34 συμμετοχές στη Segunda Division, μετρώντας 8 γκολ και 4 ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK