Πώς ο επαγγελματίας Γιόχανσον... μπλόκαρε του στόπερ στην ΑΕΚ

"Σφίγγες" οι Σουηδοί εκπρόσωποι του Γιάκομπ Γιόχανσον. Δεν λένε κουβέντα για το μέλλον του διεθνούς ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, ωστόσο το τελευταίο διήμερο των μεταγραφών, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την αγορά της Βόρειας Ευρώπης δόθηκε μάχη για να πουληθεί ο 27χρονος μέσος. Η μη παραχώρησή του έπαιξε σημαντικό ρόλο που η Ένωση δεν πήρε στόπερ, τελικά...

Πώς ο επαγγελματίας Γιόχανσον... μπλόκαρε του στόπερ στην ΑΕΚ

Σταντ-μπάι ήταν οι μεταγραφικοί στόχοι της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας, περιμένοντας τηλεφώνημα από τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς για να προχωρήσουν. Στην Ένωση, σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε είχε προκριθεί η περίπτωση ενός αμυντικογενούς ποδοσφαιριστή που παράλληλα θα είχε την ευχέρεια να παίξει και σαν... κόφτης στη μεσαία γραμμή. Γιατί έτσι;

Όπως προκύπτει από κύκλους της αγοράς στην Βόρεια Ευρώπη οι εκπρόσωποι του Γιάκομπ Γιόχασον έδωσαν μάχη το τελευταίο διήμερο των μεταγραφών για να βρουν και να φέρουν στην ΑΕΚ μία ικανοποιητική πρόταση που θα τους απελευθέρωνε άμεσα για να διαπραγματευτούν και να "κλείσουν" τη μεταγραφή του Σουηδού από τώρα και όχι το καλοκαίρι. Αν τελικά δεν ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Η πρόταση αυτή δεν ήρθε και όπως μαθαίνουμε από μερικούς εκ των σημαντικότερων εμπλεκομένων στην υπόθεση, αυτός ήταν και ο λόγος που η ΑΕΚ δεν προχώρησε στην απόκτηση στόπερ με ικανότητα να παίζει και στη μεσαία γραμμή.

Στόχευε λοιπόν η Ένωση να πετύχει με την πώληση του Σουηδού να φέρει έναν ποδοσφαιριστή δύο σε ένα στην ομάδα. Ωστόσο το ζήτημα "πάγωσε" και τελικά ο Γιόχανσον μπήκε και στη ευρωπαϊκή λίστα του "δικεφάλου" για το Europa, χωρίς να είναι καθόλου ξεκάθαρο το τι μέλλει γενέσθαι με το "κιτρινόμαυρο" μέλλον του.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Παρότι είχε ακουστεί ότι ο Γιόχανσον, ενδεχομένως να έμενε και εκτός ευρωπαϊκής λίστας, εξαιτίας κυρίως της συμπεριφοράς του μάνατζερ του, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής όλα τα χρόνια που βρίσκεται στην ΑΕΚ δεν έχει δείξει ποτέ αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Είναι κύριος σε όλα του κι γι' αυτό έφτασε να φορά και το περιβραχιόνιο.

Άνθρωποι κοντά στο περιβάλλον του διεθνούς παίκτη λένε ότι ο Γιόχανσον όποτε του ζητηθεί θα παίξει σαν να έχει... δέκα χρόνια συμβόλαιο με την Ένωση! Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Σουηδός πρέπει να δουλέψει από τώρα για το επόμενο αφεντικό του ενώ παράλληλα πρέπει να διατηρηθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ελέω Μουντιάλ. Τα ξέρουν και στην ΑΕΚ όλα αυτά για το προφίλ και το χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή και γι' αυτό άλλωστε τον συμπεριέλαβαν στη λίστα του Europa League.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Χιμένεθ προτίθεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον ανεβασμένο Γαλανόπουλο στα χαφ, αλλά στο κέντρο της άμυνας με το 3-5-2 ο Ισπανός έχει εμπιστευτεί τον Γιόχανσον στα στόπερ και ενδεχομένως να το ξανακάνει όταν χρειαστεί...

News 24/7

24MEDIA NETWORK