Οριστικό: Ρήξη χιαστού ο Γιόχανσον!

Τα νέα από την Σουηδία δεν είναι ευχάριστα για την ΑΕΚ. Ο Γιάκομπ Γιόχανσον, που έστειλε τους Σκανδιναβούς στο Μουντιάλ με το γκολ του κόντρα στην Ιταλία, υπέστη ρήξη χιαστού κάτι που επιβεβαιώνει και η πλευρά της Ένωσης.

Sweden's Jakob Johansson lies on the pitch in pain during the World Cup qualifying play-off second leg soccer match between Italy and Sweden, at the Milan San Siro stadium, Italy, Monday, Nov. 13, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Johansson AP IMAGES

Το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε και από την ΑΕΚ. Ο τραυματισμός του 27χρονου μέσου στο ματς της Ιταλίας με την Σουηδία είναι σοβαρός και ο Γιόχανσον θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Μετά τον Πέτρο Μάνταλο, λοιπόν, η Ένωση στερείται έναν ακόμα βασικό μέσο, κάτι που σημαίνει πως αναπροσαρμόζονται και τα μεταγραφικά πλάνα.

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης έδειξε ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο, οπότε αναμένεται η επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα για να ξεκαθαριστεί το πότε και πως θα γίνει εγχείρηση.

Εκτός κι αν η πλευρά του ποδοσφαιριστή, σε συνεννόηση με την ΑΕΚ, συμφωνήσει η επέμβαση να λάβει χώρα στο εξωτερικό. Προβλέπεις για το πότε θα επιστρέψει δεν μπορούν να γίνουν ακόμα, όμως ίσως προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο έστω και οριακά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK