Σε... απελπισία ο Ντιντάκ Βιλά

Η πλευρά του Ντιντάκ Βιλά υποστηρίζει πως προσέγγισε την ΑΕΚ εκ νέου, αλλά αυτή τη φορά όχι με άγριες διαθέσεις. Ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να υπογράψει σε καμία ομάδα και πλέον στρέφεται στη διευκόλυνση από την Ένωση.

Σε... απελπισία ο Ντιντάκ Βιλά

Τα καταλανικά μίντια δίνουν νέα τροπή στο σήριαλ: ΑΕΚ - Ντιντάκ Βιλά. Η πλευρά του Ισπανού αριστερού μπακ ήταν διατεθειμένη να πάει την ελληνική ομάδα στα δικαστήρια για... πλαστογραφία, ωστόσο οι συμπατριώτες του μεταδίδουν ότι τα πράγματα άλλαξαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ισπανικών μίντια, ο εκπρόσωπος και οι δικηγόροι του Βιλά ήρθαν σε επαφή με την Ένωση, ζητώντας να γίνει διευκόλυνση στο θέμα και ο παίκτης να μείνει ελεύθερος για να μπορέσει να παίξει ποδόσφαιρο μέχρι ν'αρχίσει το πρωτάθλημα.

Η Εσπανιόλ ξεκαθάρισε πως δεν παίρνει τον ποδοσφαιριστή αν δεν λυθεί το ζήτημα με την ΑΕΚ και γι'αυτό οι εκπρόσωποί του ψάχνουν λύση έτσι ώστε να μπορέσει ο αριστερός μπακ να πάρει μεταγραφεί τουλάχιστον τον Γενάρη!

Τελικά, η υπόθεση μοιάζει εξαιρετικά μπερδεμένη και το γεγονός πως άλλαξε στάση και η πλευρά του παίκτη, δείχνει ότι δεν τα είχαν "μετρήσει" σωστά όταν προ ημερών ήθελαν να καταγγείλουν την Ένωση για πλαστογραφία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK