Σε τι κατάσταση είναι ο Αλμέιδα

Αποδίδει μέρα με τη μέρα ο τρόπος που το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ αντιμετώπισε το πρόβλημα του Ούγκο Αλμέιδα στη μέση. Ποια η πορεία της κατάστασης του Πορτογάλου φορ.

Σε τι κατάσταση είναι ο Αλμέιδα

Στην επιστροφή της ΑΕΚ από το διήμερο ρεπό, την Τετάρτη, ο Ούγκο Αλμέιδα ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, το οποίο είχε αρκετά μεγάλη ένταση. Έπαιξε μάλιστα και στο διπλό.

Ο Πορτογάλος, που την περασμένη εβδομάδα γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα για ψυχολογικούς λόγους, μπήκε με μεγάλη προσοχή από τους ανθρώπους της ομάδας, προπονήθηκε σε δυνατό ρυθμό για περίπου μία ώρα και στο τέλος της προπόνησης έκανε ένα μικρό χαλάρωμα για να μην αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με την περαιτέρω επιβάρυνση.

Την Πέμπτη ο 32χρονος φορ της Ένωσης προπονήθηκε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα και όλα δείχνουν πλέον ότι στη Λάρισα θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ΑΕΚ. Υπάρχει, βέβαια, καιρός μέχρι τότε αλλά μέσα σε όλα τα αρνητικά που περνούν οι "κιτρινόμαυροι" τον τελευταίο καιρό, είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι το "θωρηκτό" της επίθεσης επιστρέφει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σε δικό του γιατρό θα πάει ο Λέσκοτ

News 24/7

24MEDIA NETWORK