Σιμόες: "Χαρούμενος στην ΑΕΚ, στόχος ένα μεγάλο πρωτάθλημα"

O Aντρέ Σιμόες παραχώρησε συνέντευξη, μίλησε για την προοπτική του ισπανικού πρωταθλήματος και τη σχέση του με την ΑΕΚ.

Σιμόες: "Χαρούμενος στην ΑΕΚ, στόχος ένα μεγάλο πρωτάθλημα"

Σε συνέντευξή του στην πορτογαλική "A Bola" ο Αντρέ Σιμόες αναφέρθηκε στην προοπτική να πάει στο ισπανικό πρωτάθλημα, ωστόσο εξήγησε πως με οτιδήποτε έχει να κάνει με το μέλλον του ασχολείται ο ατζέντης του, ενώ ο ίδιος είναι χαρούμενος στην ΑΕΚ.

" Θα προτιμούσα να μείνω στην άκρη σε αυτό το θέμα. Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, έχω συμβόλαιο για τρία χρόνια και ο ατζέντης μου ασχολείται με αυτά τα πράγματα. Όπως όλοι, ξέρω ότι πρέπει να στοχεύεις ψηλά αν θες να πετύχεις κάτι. Και ονειρεύομαι να φτάσω ψηλά. Στόχος μου δεν είναι να σταματήσω εδώ. Θέλω να παίξω στα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, όπως η Ισπανία και είναι ελκυστικό να παίζεις απέναντι στη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα. Είναι συναρπαστικό και αποτελεί στόχο κάθε παίκτη", τόνισε.

Για το ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας για την απόκτησή του, ο Σιμόες είπε: " Μαθαίνω για το ενδιαφέρον αλλά κανείς δεν έχει μιλήσει μαζί μου. Τα διαβάζω στις εφημερίδες. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει πολύ κουβέντα, αλλά δεν είναι όλα αλήθεια. Αν είχα δεχθεί μια πρόταση από μεγάλη ομάδα της Πορτογαλίας δεν θα είχα φύγει στο εξωτερικό, γιατί μου αρέσει να είμαι στη χώρα μου και νομίζω ότι θα μπορούσα να παίξω σε ένα τέτοιο κλαμπ. Δεν ήρθε και έπρεπε να πάρω το ρίσκο να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, που με είχε παρακολουθήσει για καιρό και είχε στόχο να επιστρέψει στην κατάκτηση τίτλων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK