Σπουδαία κίνηση της ΑΕΚ για τους πλημμυροπαθείς!

ΠΑΕ ΑΕΚ και οργανωμένοι οπαδοί από κοινού σπεύδουν να βοηθήσουν τους πληγέντες από τις πλημμύρες της Δυτικής Αττικής. Η κίνηση θα πραγματοποιηθεί στο εντός με τον Πλατανιά...

Στο επόμενο εντός έδρας στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Πλατανιά η ΑΕΚ και οι οπαδοί της θα συγκεντρώσουν χρήματα για να βοηθήσουν τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, η γενική είσοδος στο παιχνίδι με τους Κρητικούς θα είναι πέντε ευρώ και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε απευθείας στους πληγέντες.

"Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια στο πλευρό των συνανθρώπων μας που πενθούν τους δικούς τους ανθρώπους, αλλά και που δοκιμάζονται από τις καταστροφές στη Δυτική Αττική. Μαζί με τα θερμά μας συλλυπητήρια για αυτή την πρωτοφανή τραγωδία που έπληξε την ελληνική κοινωνία..."

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.