Στα μάτια του η Βίντι είναι... Ατλέτικο Μαδρίτης

Η ΑΕΚ για να καταφέρει να βρεθεί στους ομίλους του Champions League θα χρειαστεί να πετάξει εκτός συνέχειας την Βίντι. Ο προπονητής της ουγγρικής ομάδας, πάντως, που ζει τ' όνειρό του βλέπει τους παίκτες σαν αυτούς της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στα μάτια του η Βίντι είναι... Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Βίντι, προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Champions League έχει προπονητή τον Μάρκο Νίκολιτς.

Ο συγκεκριμένος κόουτς, πράγματι, δεν έχει πετύχει και λίγα στην Ευρώπη με την ομάδα του, αφού έχει ήδη αποκλείσει από τους προκριματικούς Ντουντελάνζ, Λουντογκόρετς και Μάλμε συνεχίζοντας να ζει τ' όνειρό του που είναι η παρουσία της Βίντι στους ομίλους " ...Όταν ξεκινήσαμε το ταξίδι μας στα προκριματικά του Champions League, μιλούσα για το όνειρο μου για συμμετοχή στη φάση των ομίλων.

Πολλοί μπορεί να πίστεψαν πως έχασα το μυαλό μου, όμως το θέμα δεν είναι τι πιστεύει ο κόσμος. Είναι σημαντικό να πιστέψουν οι παίκτες πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Βρισκόμαστε στα πλέι οφ. Το όνειρο θα ολοκληρωθεί με την πρόκριση μας στους ομίλους..."

Αστειευόμενος, μάλιστα, αποκάλυψε ότι λέει στους ποδοσφαιριστές του πως μοιάζουν με την Ατλέτικο Μαδρίτης " ...Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί πάλεψαν πολύ σκληρά κόντρα στη Μάλμε.

Αστειεύομαι στα αποδυτήρια και τους λέω πως αν κοιτάξουμε σε διεθνές επίπεδο δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα, αλλά η Ατλέτικο Μαδρίτης, λόγω του στιλ παιχνιδιού μας..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK