Στάθηκε στην αποβολή του Βράνιες ο Μοράις

Ο Ζοζέ Μοράις χαρακτήρισε καλό το πρώτο ημίχρονο της ΑΕΚ και την αντίδραση μετά το 2-1 του Αστέρα, ενώ υπογράμμισε πως η αποβολή του Βράνιες δεν της επέτρεψε να πολεμήσει για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

"Είχαμε ένα σταθερό και καλό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο πήραμε το πλεονέκτημα. Κάναμε ευκαιρίες, ένα καλό πρώτο ημίχρονο αν και δεν ήταν στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της ομάδας, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλό. Στο δεύτερο ημίχρονο αντέδρασε ο αντίπαλος και σημείωσε γρήγορα ένα γκολ και στη συνέχεια δεν είχαμε τόσο καλή αμυντική οργάνωση.

Δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και το παιχνίδι έγινε πιο δύσκολο. Μετά το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε ισοφαρίσαμε. Η ομάδα έδειξε καλή αντίδραση όσο το σκορ ήταν 2-1, αλλά η αποβολή δεν βοήθησε την ομάδα να πολεμήσει για το αποτέλεσμα που θέλαμε", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Βραζιλιάνος τεχνικός, ο οποίος σε ερώτηση για το αν νιώθει πίεση στον πάγκο της Ένωσης, είπε:

"Η ομάδα χρειάζεται δύναμη για να μπορέσει να έρθει στα θετικά αποτελέσματα. Αυτή η δύναμη έρχεται μέσω των αποτελεσμάτων, που μέσα από τη δουλειά προσπαθούμε να φέρουμε. Προσπαθώ να φέρω τη σταθερότητα, καταλαβαίνω τον κόσμο".

Όσο για το αν είναι αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας, δήλωσε: "Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και στους ανθρώπους της ομάδας. Κάποια ατομικά λάθη, έλλειψη τύχης και το γεγονός ότι μείναμε με δέκα παίκτες, ήρθε αυτό το αποτέλεσμα σήμερα σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η ΑΕΚ δεν είδε άσπρη ημέρα ούτε στην Τρίπολη
ΕΛΕΟΣ: Δεν φαινόταν από την τηλεόραση η μπάλα στην Τρίπολη
Εκτός πλάνων ο Αραβίδης!
Το πανό της Original που τρολάρει το "ερχόμαστε" της ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK