Στην Αθήνα ο Ντίας

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ουρουγουανός μπακ, Χουάν Μανουέλ Ντίας για το λογαριασμό της ΑΕΚ.

Στην Αθήνα ο Ντίας

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται ο Χουάν Μανουέλ Ντίας. Ο Ουρουγουανός μπακ έφθασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής (08/07) προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Ο 28χρονος άσος πρόκειται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, κι αν όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει το νέο συμβόλαιό του. O Ντίας θα αποτελέσει "δίδυμο" με τον Ντίντακ Βίλα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ο Χουάν Μανουέλ Ντίας Μαρτίνες γεννήθηκε στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης στις 28 Οκτωβρίου του 1987. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα στη Λίβερπουλ του Μοντεβιδέο, μετρώντας 23 συμμετοχές και 3 γκολ. Παράλληλα, χρίστηκε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ουρουγουάης.

Το 2008 μεταγράφηκε στην Εστουδιάντες, όπου αγωνίστηκε για μία διετία, έχοντας 65 συμμετοχές και 1 γκολ. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τους "φοιτητές" του έδωσαν το εισιτήριο για τη Ρίβερ Πλέιτ (54 αγώνες - 2 γκολ).

Απ' το 2012 ανήκε στο δυναμικό της Νασιονάλ, της οποίας ήταν βασικό στέλεχος, μετρώντας 124 συμμετοχές και 5 γκολ. Είναι 9 φορές διεθνής με τη "σελέστε", ενώ αγωνίζεται ως αριστερός μπακ με ιδιαίτερα επιθετικό προσανατολισμό.

Δείτε VIDEO με τα κατορθώματά του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχόλιο Άκης Γεωργίου: Φταίει ο Χατζηπετρής

News 24/7

24MEDIA NETWORK