"Συμφωνία Βάρας-Λας Πάλμας"

Στην Ισπανία φέρνουν την ΑΕΚ προ τετελεσμένων γεγονότων στο θέμα Βάρας, αφού γίνεται λόγος για συμφωνία του πρώην γκολκίπερ της Βαγιαδολίδ με τη Λας Πάλμας.

"Συμφωνία Βάρας-Λας Πάλμας"

Tην ώρα που η ΑΕΚ εμφανιζόταν έτοιμη να πραγματοποιήσει τη νέα επαφή της με τον Χάβι Βάρας, στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι η "Ένωση" θα βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων. Αυτό γιατί όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας canariasenhora, ο Ισπανός τερματοφύλακας ήρθε ήδη σε συμφωνία με τη Λας Πάλμας.

Ο Χάβι Βάρας είναι ο τερματοφύλακας που θα έχει στη διάθεσή του ο Πάκο Ερέρα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο τερματοφύλακας από τη Σεβίλλη, που έπαιξε στην Ρεάλ Βαγιαδολίδ την περασμένη σεζόν, ήρθε σε ολοκληρωτική συμφωνία με τους κίτρινους και θα παίξει στη Λας Πάλμας τη νέα περίοδο» αναφέρει το ρεπορτάζ των Ισπανών.

Αν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ επιβεβαιωθεί, τότε τα δεδομένα της ΑΕΚ διαμορφώνονται, καθώς σε κάθε περίπτωση ο Βάρας ήταν ο πρώτος στόχος. Από εκεί και πέρα υπάρχει η περίπτωση του Μπαρόχα με τον οποίο υπάρχουν προχωρημένες επαφές και είναι σταν μπάι, ενώ δεν αποκλείεται να εξεταστούν και περιπτώσεις γκολκίπερ που έχουν προταθεί, όπως εκείνη του Ιταλού Τζιανλούκα Κούρτσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK