Συνάντηση της ΑΕΚ με τον μάνατζερ του Ζοζούλια

Ο εκπρόσωπος του Ρομάν Ζοζούλια βρέθηκε την Παρασκευή (08/07) στο Κιέλτσε κι είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Συνάντηση της ΑΕΚ με τον μάνατζερ του Ζοζούλια
Ζοζούλια-Ουκρανία 2016 AMA SPORTS PHOTO AGENCY

Η υπόθεση του επιθετικού στην ΑΕΚ φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας " ΩΡΑ των ΣΠΟΡ", o μάνατζερ του Ρομάν Ζοζούλια βρέθηκε την Παρασκευή στην Πολωνία και συγκεκριμένα στο Κιέλτσε, όπου διεξάγεται η προετοιμασία της Ένωσης προκειμένου να συζητήσει με τους διοικούντες τον "Δικέφαλο" το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Αλεξάντερ Πάνκοφ είχε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Τεχνικό Διευθυντή της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ενώ πιθανότατα τα είπε και και με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Η περίπτωση του Ουκρανού φορ προκρίνεται τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι ισχύει με την τιμωρία του παίκτη απ' την Ουκρανική Ομοσπονδία.

Αν ο 27χρονος άσος μπορεί να αγωνιστεί κανονικά στο εξωτερικό, τότε οι "κιτρινόμαυροι" θα έχουν νέα επαφή με τον εκπρόσωπο του παίκτη. Διαφορετικά, η ΑΕΚ θα πρέπει να αναζητήσει άλλη λύση για την επιθετική γραμμή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK