Συνεχίζεται το ξεκαθάρισμα του ρόστερ στην ΑΕΚ

Οι αποχωρήσεις από την ΑΕΚ συνεχίζονται καθώς μετά τους Μπουονανότε και Φαγιέ, παρελθόν αποτέλεσε επίσημα και ο Ανδρεόπουλος ενώ άμεση εξέλιξη θα υπάρξει και με τους Ζόριτς-Ανάκογλου. 

Ντιέγκο Μπουονανότε και Κυριάκος Ανδρεόπουλος αποτέλεσαν παρελθόν για την ΑΕΚ. Ο πρώτος κατέληξε με μια καθυστέρηση μερικών εβδομάδων στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα της Χιλής, ενώ ο τελευταίος στον Ηρακλή.

Σε ότι αφορά τον Αργεντίνο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Κατόλικα, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στη λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ.

«Είναι όμορφο όταν πας σε ένα σύλλογο που συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις και πάντα μια μεγάλη ομάδα θα πρέπει να παλεύει για όλους τους τίτλους. Όταν ήρθε αυτή ευκαιρία αμέσως ενδιαφέρθηκα. Περίμεναν εδω στη Χιλή με αγωνία την άφιξη μου καθώς δεν μπορούσε να βρεθεί συμφωνία με τους ανθρώπους της ΑΕΚ στην Ελλάδα. Αλλά ευτυχώς βρέθηκε λύση και εκτονώθηκε κατάσταση. Έχει την ευθύνη να τα κάνεις όλα καλά όταν σου δείχνουν τέτοια εμπιστοσύνη. Πάντως το να πάει σε μεγάλες ομάδες χρειάζεται προσαρμογή αλλά είμαι χαρούμενος και θα τα δώσω όλα για την φανέλα».

Αποχωρούν κι άλλοι

Μένουν ακόμα μερικού ποδοσφαιριστές (πέραν του Σβάρνα που θα αγωνιστεί για ένα χρόνο στην Ξάνθη) που εγκαταλείπουν το ρόστερ, με τις περιπτώσεις των Ζόριτς και Ανάκογλου να συγκαταλέγονται μεταξύ αυτών. Αυτό που μένει να φανεί είναι ο τρόπος με τον οποίο θα συμβεί αυτό, αφού επιθυμία και των δύο ποδοσφαιριστών είναι να μείνουν ελεύθεροι.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.