Τα δύο γκολ του Αραούχο δεν έφτασαν στον Χιμένεθ

Ο Σέρχιο Αραούχο σκόραρε δύο φορές στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου πως θέλει ακόμα περισσότερα από τον Αργεντινό.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ συνέτριψε με 6-0 τον Λεβαδειακό και πρόκριθηκε πανηγυρικά στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας έχοντας τον Σέρχιο Αραούχο σε μεγάλα κέφια στην πρεμιέρα του όμως για τον Μανόλο Χιμένεθ ισχύει το "ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο" και αυτό φρόντισε να το ξεκαθαρίσει στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος τόσο από την επιθετική όσο και την αμυντική παρουσία της ομάδας του (δεν έχει δεχτεί γκολ επί ημερών του σε 4 ματς) υπογραμμίζοντας ωστόσο πως απομένει πολύς δρόμος μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ ταυτόχρονα έστειλε μήνυμα στον Αραούχο ότι περιμένει περισσότερο από εκείνον.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ:

Για το ματς και αν τον ικανοποιεί ή τον... ανησυχεί το ευρύ 6-0: "Κάναμε καλό ματς επιθετικά και αμυντικά. Αυτός είναι ο δρόμος που θα ακολουθήσουμε, αν δεν τα καταφέρουμε, θα έχουμε κάνει λάθος. Πιστεύω ότι το ματς πήγε καλά λόγω της δικής μας απόδοσης και όχι αυτής του Λεβαδειακού. Είναι μόνο ένα ματς όμως, έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε".

Για το τι θέλει να προσθέσει αμυντικά ή και επιθετικά στην ομάδα, με βάση την αμυντική βελτίωση των τελευταίων αγώνων: "Στο ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχει ισορροπία σε άμυνα-επίθεση και το γεγονός ότι δεν κάνουν ευκαιρίες οι αντίπαλοι είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνουν οι παίκτες μου. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι στη θέση που είμαστε τώρα. Θέλω μια ομάδα με φιλοδοξία που να τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι".

Για τους Βάργκας, Μπακασέτα, και το ντεμπούτο του Αραούχο: "Οπως είπα και πριν, σε μια ομάδα που δουλεύει με φιλοδοξία υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Ολοι οι παίκτες προσπαθούν να αποδείξουν, είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια τους και με βάση την προσπάθεια τους θα πάρουν και χρόνο συμμετοχής. Σε ότι αφορά τον Αραούχο, πιστεύω ότι προέρχεται από μεγάλο χρόνο χωρίς να είναι σε δραστηριότητα. Έβαλε δύο γκολ αλλά θέλω ακόμη περισσότερα και πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δύο γκολ ο Αραούχο, τρεις ασίστ ο Βάργκας, έξι γκολ η ΑΕΚ!
Ο Φλεβάρης της δεύτερης ευκαιρίας και η αρχή του Αραούχο

News 24/7

24MEDIA NETWORK