Τα "έσκασε" για Λιβάγια η ΑΕΚ!

Οι άνθρωποι που εκπροσωπούν τον Μάρκο Λιβάγια είχαν πει την περασμένη Παρασκευή ότι στην περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, δεν χωράνε... παζάρια και "μιλάει το χρήμα". Μερικές ημέρες αργότερα η ΑΕΚ έπραξε τα δέοντα, πληρώνει το 1,8 εκατ. ευρώ και κρατάει τον Κροάτη!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Με το δικέφαλο στο στήθος τουλάχιστον μέχρι το 2021 θα αγωνίζεται ο πρωταθλητής, Μάρκο Λιβάγια.

Η Ένωση ενημέρωσε ότι το απόγευμα της Δευτέρας έστειλε την ειδοποίηση στην Λας Πάλμας πως ενεργοποιεί την ρήτρα των 1,8 εκατ. ευρώ για να κάνει 100% δικό της τον 24χρονο Κροάτη.

Όπως είχατε διαβάσει από την Παρασκευή (18/5) στο Contra.gr η πλευρά που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή ήταν υπερβολικά αισιόδοξη ότι η ΑΕΚ δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να διαπραγματευτεί κι άλλο σε μία προσπάθεια να "ρίξει" την τιμή της ρήτρας, γεγονός που επιβεβαιώθηκε περίτρανα μόλις μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα.

Η χαρακτηριστική ατάκα των ανθρώπων του πανίσχυρου μανατζερικού γραφείου που βρίσκεται πίσω από τον ποδοσφαιριστή ήταν η εξής: " Money talks now", δηλαδή " ...τώρα μιλάει το χρήμα... " και πράγματι η ΑΕΚ έπραξε τα δέοντα, σταμάτησε τα "παζάρια" και τα... έσκασε για έναν από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγαλομάνατζερ, Φεντερίκο Παστορέλο βρισκόταν στην πατρίδα μας όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Ιταλός ατζέντης μπορεί να ήρθε για το γάμο του Μπρούνο Τσιρίλο, ωστόσο όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Contra.gr έκανε και κάποια σημαντικά ραντεβού τόσο για τον Μάρκο Λιβάγια όσο και για τον έτερο πελάτη του στην Ένωση, Τάσο Μπακασέτα.

Για τον πρώτο Κροάτη τα μίτινγκ είχαν αποτέλεσμα, όπως δείχνει το ευτυχές για τους ΑΕΚτζήδες αποτέλεσμα, που δεν ήθελαν μετά τον Λάζαρο και τον Αραούχο να χάσουν τον ποιοτικό Μάρκο Λιβάγια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK