Τα κεφάλια μέσα στην ΑΕΚ

Mετά το τριήμερο ρεπό που παραχώρησε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογέτ προκειμένου να πάρουν ανάσες, τα Σπάτα αποκτούν ξανά ζωή με την επιστροφή των "κιτρινόμαυρων" στη δουλειά.

Τα κεφάλια μέσα στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ επιστρέφει σήμερα στην αγωνιστική δράση στο προπονητικό της κέντρο στα Σπάτα, μετά το τριήμερο ρεπό που παραχώρησε σου ποδοσφαιριστές Γουστάβο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός έμεινε πιστός στις συνήθειες του και προσέφερε στους ποδοσφαιριστές την ευκαιρία να πάρουν μια βαθιά ανάσα, εκμεταλλευόμενος πλήρως και αυτή τη φορά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Πέραν της γενικότερης τακτικής του, η οποία είναι θετική στο να παίρνουν οι ποδοσφαιριστές ανάσες όταν επιτρέπεται βάσει προγράμματος, στην προκειμένη περίπτωση το μεγάλο ρεπό ήταν κάτι που χρειαζόταν η ομάδα ενόψει συνέχειας.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν επιβαρυνθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν είναι λίγοι και ο Πογέτ ήξερε καλύτερα από τον καθένα ότι σε αυτή τη φάση επιβαλλόταν ξεκούραση, προκειμένου με την επιστροφή, η παίκτες του να είναι όσο το δυνατό πιο φρέσκοι. Πρόσφατη, άλλωστε, είναι η συζήτηση για τον Γιάκομπ Γιόχανσον ο οποίος παρουσιάζει μια πτώση στην απόδοσή του, η οποία οφείλεται στην κούραση.

Από Τρίτη για Καλλονή

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κατά πάσα πιθανότητα στη σημερινή προπόνηση θα κάνουν ένα χαλάρωμα και θα επιστρέψουν από αύριο για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει του αγώνα της προσεχούς Κυριακής απέναντι στην Καλλονή. Οι επόμενες προπονήσεις αναμένονται αρκετά δυνατές και με πολλή μπάλα, κάτι που αποτελεί… πάγια τακτική του Πογέτ.

Προεργασία για την επιστροφή στις νίκες

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ματς της Κυριακής, είναι ένα από τα τρία που απομένουν για την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας, εκ των οποίων εντός έδρας είναι μόνο ο αγώνας απέναντι στον Πανιώνιο. Δεδομένου του γεγονότος ότι η «Ένωση» δεν έκλεισε καλά τις υποχρεώσεις της πριν από διακοπή, θέλει να επανέλθει στις νίκες από τον αγώνα της Μυτιλήνης και ο Πογέτ ξεκινάει ήδη την διεργασία για αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γύρισε από τη Βαρκελώνη με ατζέντα ο Ντε Μπαρτόλο

Εγχώριες ματιές και... Μπακασέτας

News 24/7

24MEDIA NETWORK