"Τελειώνει" του Μπακασέτα στην ΑΕΚ

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τάσου Μπακασέτα βρίσκεται η ΑΕΚ. Πιθανότατα ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της "Ένωσης" στην Πολωνία.

"Τελειώνει" του Μπακασέτα στην ΑΕΚ

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Τάσος Μπακασέτας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικούντες την "Ένωση" έδωσαν τα χέρια με τους αντίστοιχους του Πανιωνίου για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού από τώρα, κι όχι ως ελεύθερο τον Ιανουάριο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα ποσά της συμφωνίας, ενώ πιθανότατα ο 24χρονος άσος θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα εντός της ημέρας. Μάλιστα, αναμένεται να ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΚ την Τετάρτη (29/06) για την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Θυμίζουμε πως ο Μπακασέτας ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ, χωρίς να πάρει την άδεια του Πανιωνίου, ο οποίος είχε δώσει το "ΟΚ" στον Ολυμπιακό για να διαπραγματευθεί με τον Έλληνα άσο. Γι' αυτό το λόγο τέθηκε στο περιθώριο απ' τους "κυανέρυθρους" τον τελευταίο μήνα, αλλά τελικά φαίνεται πως βρέθηκε η "χρυσή" τομή, κι έτσι ο Μπακασέτας θα μετακινηθεί στον "Δικέφαλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK