Τέλος για το 2016 ο Τσιγκρίνσι, διαθέσιμος από του... χρόνου

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ταλαιπωρείται από διάταση στον αριστερού προσαγωγού αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν και πολύ χειρότερα για τον Ουκρανό.

Ο τελευταίος τραυματισμός του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή (που ήταν και η αιτία για να κοπεί από την αποστολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό ο Ουκρανός) άγχωσε αρκετά τους ανθρώπους της «Ένωσης», ωστόσο τελικά τα νέα ήταν κάπως καθησυχαστικά. Ο αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» γλίτωσε τη θλάση, καθώς το αποτέλεσμα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε έδειξε πως ο Τσιγκρίνσκι υπέστη μια διάταση στον αριστερό προσαγωγό.

Ο Μοράις θα στερηθεί των υπηρεσιών του ποδοσφαιριστή για ένα χρονικό διάστημα περίπου 10 ημερών κάτι που συνιστά πλήγμα δεδομένου του γεγονότος ότι πρόκειται για βασικό και αναντικατάστατο παίκτη, όμως τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν και πολύ χειρότερα. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που βγάζει μια ευπάθεια στους τραυματισμούς, αλλά το δεύτερο θετικό της όλης ιστορίας είναι πως δεν πρόκειται για επιβάρυνση της πρόσφατης ελαφριάς μορφής θλάσης που τον ταλαιπώρησε και τον άφησε -πάλι- εκτός για ένα 10ήμερο.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!