Τέλος ο Βλάχος από την ΑΕΚ

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ΑΕΚ, αφού ο Βαγγέλης Βλάχος αποτελεί παρελθόν μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Στο κενό έπεσε η στήριξη του Θωμά Μαύρου. "Μας ντροπιάζετε", φώναζαν οπαδοί στους παίκτες στα Σπάτα. Πανιώνιος-ΑΕΚ 1-0.

Τέλος ο Βλάχος από την ΑΕΚ

Τέλος από τον πάγκο της ΑΕΚ ο Βαγγέλης Βλάχος και βασικός υποψήφιος να τον αντικαταστήσει ο Αγγελος Αναστασιάδης, αλλά και ο Μάκης Χάβος, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά το ματς της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη. Ο Ελληνας τεχνικός πλήρωσε το μάρμαρο για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και την τελευταία θέση της ΑΕΚ και την Κυριακή μετά από συνάντηση που θα έχει με τον Ανδρέα Δημητρέλο στα Σπάτα θα επισημοποιηθεί το διαζύγιο.

Σύμφωνα με την πλευρά του Ανδρέα Δημητρέλου, όλα άρχισαν όταν έξι μέλη του ΔΣ της ΑΕΚ τηλεφώνησαν στον Δημητρέλο μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο και του είπαν ότι η καλύτερη λύση τούτη τη στιγμή είναι να χωρίσουν οι δρόμοι με τον Βλάχο. Ο Δημητρέλος επικοινώνησε με τον Θωμά Μαύρο και του εξήγησε την κατάσταση, με τον Μαύρο να δηλώνει αντίθετος: " Δεν πρέπει να πάρουμε αυτή την απόφαση εν βρασμώ. Να ηρεμήσουμε και Δεύτερη ή Τρίτη θα δούμε τι θα κάνουμε. Ωστόσο, επειδή η πλειοψηφία θέλει την απομάκρυνση του Βλάχου θα τη σεβαστώ".

Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Βαγγέλη Βλάχου να δεχθεί τηλεφώνημα από τον Ανδρέα Δημητρέλο: " Βαγγέλη, κάτι πρέπει να γίνει για να αλλάξει η εικόνα", του είπε μεταξύ άλλων και κάπου εκεί έπεσαν οι τίτλοι τέλους. Το διαζύγιο θα επισημοποιηθεί την Κυριακή στα Σπάτα.

Μαζί με τον Βλάχο, τελείωσε και το τεχνικό τιμ, αλλά και ο Χρήστος Κωστής. Μάλιστα, υπάρχουν έντονες φήμες για επιστροφή του Βασίλη Δημητριάδη.

Πλέον, η ΑΕΚ θα αρχίσει τις επαφές με Χάβο και Αναστασιάδη για κλείσει το συγκεκριμένο θέμα τις επόμενες μέρες και αν γίνεται να πάει με... κανονικό προπονητή στον εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK