Τηλέφωνο από το... χειρουργείο για τον Λέσκοτ

Άμεσα ενημερώθηκε το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ για την κατάσταση του Τζολέον Λέσκοτ μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στην Αγγλία. Θα συνεχιστούν οι επαφές κατά την αποθεραπεία.

Ο Τζολέον Λέσκοτ ταξίδεψε την Πέμπτη στην Αγγλία μετά την οριστική -πια- απόφαση και των δύο γιατρών (Νικολάου και Γουίλιαμς) να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Εν τέλει ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ έκανε την επέμβαση στο γόνατό του την Παρασκευή και τα μεσάνυχτα φρόντισε να επικοινωνήσει με τον γιατρό της Ένωσης, Άλκη Καλιακμάνη, προκειμένου να τον ενημερώσει για την κατάσταση.

Ο πολύπειρος στόπερ ανέφερε πώς όλα κύλησαν καλά στο χειρουργείο και πώς δεν προέκυψε κάποιο απρόοπτο.

Συνομιλία υπήρξε επίσης με τον γιατρό που ανέλαβε την αρθροσκόπηση στον Λέσκοτ στην Αγγλία, Άντι Γουίλιαμς. Ο τελευταίος μετέφερε επίσης ότι ο ποδοσφαιριστής αρχίζει άμεσα αποθεραπεία και ξεκαθαρίστηκε πως στο διάστημα που θα ακολουθήσει τα δύο ιατρικά επιτελεία (αυτό που έκανε την αρθροσκόπηση και της Ένωσης) θα έχουν συνεχείς επαφές προκειμένου να υπάρχει και στην Αθήνα ξεκάθαρη εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει και πώς κυλούν τα πράγματα

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με τον ακριβή χρόνο απουσίας του Λέσκοτ, δεν μπορεί να γίνει κάποια εκτίμηση ακόμα αυτή την ώρα. Είναι πάντως σημαντικό ότι τα μηνύματα που έρχονται από την Αγγλία είναι ενθαρρυντικά.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...