Θολώνει τα νερά ο Γιόχανσον

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και ρωτήθηκε για τα σενάρια που εμπλέκουν το όνομά του με την γαλλική Τουλούζ. Αποθέωσε την ΑΕΚ ο Σουηδός μέσος που την χαρακτήρισε μεγάλο κλαμπ.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
johanson EUROKINISSI SPORTS

Καθόλου ξεκάθαρος δεν ήταν για το ποδοσφαιρικό του μέλλον ο Γιάκομπ Γιόχανσον που μίλησε στο " fotbollskanale.se" αμέσως μόλις το όνομά του ενεπλάκη στα μεταγραφικά της Τουλούζ. Ο Σουηδός δεν έκανε τη... διαφορά και ακολούθησε την περπατημένη του: " Θα προτιμούσα να μην σχολιάσω. Σε τέτοιες περιπτώσεις μιλάνε η ΑΕΚ ή ο εκπρόσωπός μου. Αν υπάρχει ενδιαφέρον είναι ευχάριστο να σε εκτιμούν."

Για τη θητεία του στην Ένωση ο Γιόχανσον είπε στους συμπατριώτες του: " Περνάω καλά στην ΑΕΚ. Η ζωή είναι ωραία εδώ. Για να φύγω θα πρέπει να έρθει κάτι πολύ καλό που θα μου ταιριάζει αγωνιστικά αλλά και εκτός ποδοσφαίρου για την οικογένειά μου."

Όταν ρωτήθηκε για το γαλλικό πρωτάθλημα, ο διεθνής μέσος έκανε... ντρίμπλα και ανέφερε: " Χωρίς να μιλήσω συγκεκριμένα, υπάρχουν καλά πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Και στη Ελλάδα παίζεται καλό ποδόσφαιρο, στην ΑΕΚ που είναι ένα μεγάλο κλαμπ."

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας του ο Γιόχανσον χαρακτήρισε εφικτή την κατάκτηση του τίτλου, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός που τα πάει καλά τα τελευταία χρόνια δεν είναι... άπιαστος! Τόνισε επίσης πως ο ανταγωνισμός είναι σκληρός με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Σχετικά με τη ρεβάνς της Τετάρτης στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ για τον Γιόχανσον το βασικό είναι η ΑΕΚ να τα δώσει όλα και να προσπαθήσει για το καλύτερο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK