Ο Θωμάς Μαύρος έγινε graffiti (και viral)

Με αφορμή το ΑΕΚ - Μπάγερν για το Champions League, ένας graffiti artist ετοίμασε το πορτρέτο του Θωμά Μαύρου. Το οποίο σχολίασε ο ίδιος ο Μαύρος!

Ο Θωμάς Μαύρος έγινε graffiti (και viral)

Το Bleacher Report, μία από τις κορυφαίες αθλητικές πλατφόρμες στον κόσμο, πλήρωσε τον Kolage, έναν από τους κορυφαίους graffiti artist της Ελλάδας, για να φιλοτεχνήσει το πορτρέτο του Θωμά Μαύρου. Και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό...

Με αφορμή την επίσκεψη της Μπάγερν Μονάχου στην Ελλάδα για τον αγώνα με την ΑΕΚ (για τον οποίον κάνουν live chat οι Θωμάς Ζάμπρας, Κώστας Μανιάτης και Ηλίας Αναστασιάδης), το B/R συνδύασε τη χώρα μας και την Ένωση με την τέχνη του δρόμου, το graffiti.

Ο Kolage, οπαδός των 'κιτρινόμαυρων', κλήθηκε να φτιάξει ένα πορτρέτο 'του κορυφαίου παίκτη στην ιστορία της ομάδας', του βετεράνου επιθετικού που τη δεκαετία του '80 εξελίχθηκε στον 2ο σκόρερ του συλλόγου στο πρωτάθλημα με 174 γκολ (πρώτος ο Μίμης Παπαϊωάννου με 233).

Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, ενώ ακόμα πιο αξιοσημείωτη ήταν η αντίδραση του ίδιου του Μαύρου, όταν αντίκρισε το graffiti του. 'Πολύ καλό το μαλλί. Γενικώς, φέρνω', σχολίασε και τότε ακούστηκε το γνωστό σύνθημα: 'Ποιος, ποιος, ποιος; Ο Μαύρος ο Θεός;'

News 24/7

24MEDIA NETWORK